ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΓΑΠ: Κυκλοφορεί και ψωνίζει παπούτσια με 500ευρα...!

Πελάτης - Έκπληξη εθεάθη σε κατάστημα υποδημάτων στην οδό Μαιζώνος
το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Λίγο πριν την κηδεία της πεθεράς Θεανούς Παπαπάνου, ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να αγοράσει μαύρα παπούτσια από το πατρινόκατάστημα.

Ο οδηγός του στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από το εμπορικό κατάστημα, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας βγήκε και προχώρησε στο εσωτερικό ζητώντας ένα ζευγάρι παπούτσια!

Σύμφωνα με το dete, αγόρασε ένα από τα ακριβότερα παπούτσια του καταστήματος αξίας 203 ευρώ! Ο κ. Παπανδρέου τα δοκίμασε, διαπίστωσε και με τη βοήθεια των συνοδών του πως του πήγαιναν και είπε χαμογελώντας στην υπάλληλο πως αυτά θέλει!

Η υπάλληλος τα έβαλε στο κουτί και ο πρώην πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στο ταμείο. Μόνο που δεν είχε ψιλά! Έβγαλε από την τσέπη του ένα «σπάνιο» 500ευρο και με αυτό θέλησε να πληρώσει.

Μάλιστα έψαχνε και για ψιλά στην τσέπη του (προκειμένου να βρει τα 3 ευρώ για να πάρε ακριβώς τα ρέστα του) αλλά διαπίστωσε πως... δεν είχε! Τη λύση έδωσε η υπεύθυνη του καταστήματος: «Δεν πειράζει, προς Θεού, 200 ευρώ θα σας τα αφήσουμε» είπε στον κ. Παπανδρέου.

Πήρε τα παπούτσια του, έβαλε στην τσέπη του τα ρέστα και αποχώρησε από το κατάστημα κατενθουσιασμένος!

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι