Δείτε πόσο φιλοδώρημα άφησαν για δύο χάμπουργκερ!


Έκπληκτος έμεινε ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στον Καναδά, όταν είδε ότι ένα ζευγάρι άφησε φιλοδώρημα 10.000 δολάρια για δύο χάμπουργκερ και τηγανητές πατάτες.

Ο Μπομπ Έρμπ και η σύζυγός του ταξίδεψαν στον Καναδά για να μεταφέρουν τη στάχτη του πατέρα του Μπομπ στον οικογενειακό τους τάφο. Λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους έκαναν μία στάση για φαγητό στο εστιατόριο του Κλίφορντ Λούθηρ.
Το ζευγάρι έπιασε κουβέντα με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος τους αποκάλυψε ότι μόλις είχε μάθει πως η κόρη του που μένει στο Βανκούβερ έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Ο Μπομπ είπε στον Κλίφορντ ότι πριν από πέντε χρόνια είχε χάσει το γιο του και ότι καταλάβαινε την ανησυχία του.
Επιστρέφοντας πίσω στην πόλη τους, ο Μπομπ και η γυναίκα του έκαναν και πάλι στάση στο εστιατόριο του Κλίφορντ, έφαγαν και του άφησαν μία επιταγή 10.000 δολαρίων, συγκινημένοι από την ιστορία του.
Τον Νοέμβριο του 2012 ο Μπομπ Ερμπ κέρδισε στο τζακποτ 25 εκατομμύρια δολάρια και περίπου 7 εκατομμύρια έχει δώσει σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη.
newsbomb.gr

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι