Δείτε τι λένε τα ζώδια για τo ΣΑΒΒΑΤΟ 9/3!


ΚΡΙΟΣ 
Αφήστε πίσω σας τα πράγματα που σας κάνουν και νιώθετε αδύναμοι ή μοιραίοι γιατί δεν σας ταιριάζει καθόλου αυτό το στυλ. Επειδή θα έχετε βοήθεια από μια ομάδα ή από φίλους οι οποίοι είναι δίπλα σας καλό είναι να πάρετε μια σημαντική απόφαση που αφορά σε μια σχέση η οποία σας παιδεύει και είναι κάπως διφορούμενη. Ετοιμαστείτε όσο μπορείτε για να κερδίσετε το χαμένο στοίχημα με τον εαυτό σας γιατί θα έχετε μπροστά σας μεγάλη δράση. Ο Υδροχόος σαν φίλος σας είναι πολύ ιδιαίτερος στην ζωή σας και μέσα από αυτόν μπορεί να κάνετε μια καινούργια γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε έτοιμοι να δεχτείτε την νέα τάξη πραγμάτων και κυρίως μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο που βλέπετε και εσείς ότι εξ ανάγκης δεν μπορείτε να υποχωρήσετε ή να κάνετε πίσω. Ένα πρόσωπο από την οικογένειά σας μπορεί να σας πιέζει να συμπεριφερθείτε πιο τυπικά απέναντί του γιατί νιώθετε ότι η συμπεριφορά του σας παγιδεύει ή ότι δεν είναι ειλικρινής. Απαλλαγείτε από την ένταση σκεφτόμενοι καλύτερα πράγματα για το μέλλον σας το οποίο τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα που έρχεται θα είναι πολύ δημιουργικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε πολύ φιλικοί και ανοικτοί στις προκλήσεις. Ανώτερη γνώση ή θεωρίες που σας βοηθούν να στηρίξετε το επικοινωνιακό σας κομμάτι θα σας δημιουργήσουν ενδιαφέρον για να επεκταθείτε και να ξεφύγετε από τα τετριμμένα τα οποία σας ενοχλούν πολύ περισσότερο τον τελευταίο καιρό από ό, τι παλιά. Μια επαφή με το εξωτερικό και πιθανή πρόταση η οποία επανέρχεται και σχετίζεται με μια δουλειά η οποία μπορεί να έχει και καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Μια νομική υπόθεση που σας απασχολεί εδώ και καιρό από την έρευνά σας και από κάτι επαφές που θα κάνετε θα πάρετε θετικά νέα για την έκβασή της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Χρειάζεται να κάνετε πολύπλοκους συσχετισμούς για να αντιληφθείτε πιο εύκολα ένα κομμάτι που έχει να κάνει και με την επικοινωνία με φίλους και με ομάδες όπου εκεί μπορεί να μην ρέει τόσο έντονα το συναίσθημα αλλά ίσως μια απρόσωπη στάση από τα άτομα η οποία σας μπλοκάρει και μερικές φορές σας απομονώνει. Αλλά είναι αναγκαίο να δείτε και αυτή την κατάσταση και ίσως με αυτόν τον τρόπο να δικαιολογήσετε κάποιες συμπεριφορές ατόμων που τους θεωρείτε απόμακρους ή περίεργους ως προς την δική σας νοοτροπία. Ο Υδροχόος είναι ένα πρόσωπο που σας απασχολεί γιατί δεν μπορείτε εύκολα να τον προσεγγίσετε.

ΛΕΩΝ
Είστε πολύ πιο ανοικτοί και δεκτικοί στα μηνύματα μιας ομάδας ή ενός συνεργάτη. Γενικά έχετε δυσκολίες να μπείτε στα παπούτσια του άλλου γιατί το εγώ σας είναι πολύ δυνατό ώστε σας κρατάει απομονωμένους από την πραγματικότητα. Αλλά τώρα η διάθεση σας να ελιχτείτε και να κάνετε ακόμα και δημόσιες σχέσεις σας δίνει την πρόσβαση ακόμα και σε πιο δύσκολες σχέσεις. Γενικά επειδή έχετε αφεθεί και ίσως να έχετε και μια στάση μοιραία απέναντι σε μια οικονομική συνεργασία ίσως να μην κινείται τίποτα εύκολα αυτή την στιγμή στην ζωή σας αλλά με την επιμονή σας όλα θα τα καταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά αντέχετε τις αλλαγές και συνεχίζετε να δείχνετε μεγαλύτερη κατανόηση σε έναν Υδροχόο που μερικές φορές σας φαίνετε πολύ αδιάφορος ή απρόσωπος ως προς τις δικές σας ανάγκες. Επειδή έχει ένα ιδιαίτερο χάρισμα ή μια γοητεία που είναι για σας πολύ ελκυστική τελικά υποκύπτεται και έχετε μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Έχετε δεσμευτεί με κάποιες συνεργασίες που θα σας βάλουν σε μεγαλύτερη δράση από ό, τι τώρα αλλά ίσως να υπάρχει η δόση της υπερβολής τουλάχιστον από την πλευρά τους και θα πρέπει να αξιολογήσετε με σαφήνεια τι ακριβώς είναι αυτό που χρειάζεστε. Κυρίως αν έχετε στον νου συνεργασία ή κάτι πιο ουσιαστικό με έναν Ιχθύ.

ΖΥΓΟΣ
Κάπως βγαίνετε από την αδράνεια και κινείστε με ένα υπερβολικό ζήλο προς όλα τα πράγματα γιατί δεν θέλετε άλλο να μείνετε στην θέση που είστε δηλαδή να περιορίζεστε από ψευδαισθήσεις ή από πληροφορίες που μπορεί να μην σας κάνουν καλό γιατί δεν σας πάνε στην αλήθεια. Για να γίνουν όμως καλύτερα πράγματα αυτή την στιγμή χρειάζεται να συγχωρήσετε και να είστε έτοιμοι να κλείσετε κάποια παλιά τραύματα τα οποία ακόμα σας πονάνε. Το θέμα ενός παιδιού σας έχει στριμώξει αλλά τουλάχιστον για σήμερα θα βρεθεί κάποια λύση για να απεμπλακείτε από την ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπαθείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους φίλους σας ή να δουλέψετε πάνω σε μια ιδέα που γίνεται από κοινού με μια ομάδα. Σίγουρα αυτό σας δυσκολεύει και σας μπλοκάρει γιατί μερικές φορές δεν μπορείτε να δείτε σφαιρικά μια κατάσταση και χρειάζεστε αναλυτική εξήγηση για να κάνετε πράγματα. Η σχέση με ένα Λιοντάρι σας μπλοκάρει γιατί έχει πολύ εγωισμό και εσείς θα πρέπει να υποκύψετε στα δικά του θέλω. Πάντως όσο πιο συγχωρητικοί γίνετε αυτή την περίοδο τόσο θα γιατρεύετε το οτιδήποτε έχετε και σας προβληματίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επαφή και η επικοινωνία σας βοηθάνε να βγάλετε πράγματα που πιστεύετε ότι χρειάζεται να τα πείτε και να τα μοιραστείτε για να νιώσετε πιο ανάλαφροι και ελεύθεροι. Τα θέματα που σας ενδιαφέρουν θα βγουν πιο εύκολα στην επιφάνεια και αυτό θα σας βοηθήσει για να διεκδικήσετε αυτά που πιστεύετε ότι σας αξίζουν. Η ερωτική κατάσταση με ένα Λιοντάρι θα γίνει πολύ καλύτερη αν εσείς είστε πολύ τίμιοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας πάνω από όλα και μετά με το άτομο που σας ενδιαφέρει γιατί αυτό αντανακλά πάνω σας και κατ' επέκταση και στους γύρω σας. Είστε πάντως ιδιαίτερα και ξεχωριστά άτομα με πολλές γνώσεις και αισιόδοξη στάση ζωής για αυτό χρειάζεστε να είστε πολύ πιστοί και σταθεροί στον στόχο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκφράζεστε πολύ διαφορετικά και αυτό σας βοηθάει στο να κάνετε κινήσεις πιο ανοικτές. Η έννοια της ομάδας και της επαφής θα σας ανοίξει και άλλους δρόμους και θα γίνετε πιο φιλικοί ακόμα και με ένα Λιοντάρι που μερικές φορές δεν μπορείτε να το καταλάβετε γιατί φέρεται περίεργα και πιθανόν εγωκεντρικά κατά τα δικά σας τα μέτρα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε μεγαλύτερη διάθεση αλλά και ευκολία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας γιατί θα νιώσετε ότι κάτι από μέσα σας απελευθερώνεται και δεν θα έχετε τόσο πολύ ανάγκη να αποδείξετε ότι αξίζετε ή ότι είστε κάτι άλλο, κυρίως με Παρθένο ή Ιχθύ γιατί θα νιώσετε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νιώθετε πιο σίγουροι για τις ιδέες σας και την προσωπικότητά σας και αυτό σας κάνει περισσότερο ιδεολόγους και ανεξάρτητους στα δικά σας θέλω. Επειδή προηγείστε της εποχής σας και ένα από τα σημαντικά σας προσόντα είναι ότι είστε πολύ πρωτοπόροι και γενικά οραματιστές για ένα καλύτερο μέλλον τώρα που υπάρχουν όλα αυτά τα δύσκολα μπορεί και να στεναχωριόσαστε και να νιώθετε αδικημένοι ή εγκλωβισμένοι. Αλλά δεν χρειάζεστε να παραιτείστε από τις ιδέες σας γιατί ο σπόρος ήδη έχει πέσει. Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο γενικά νιώθετε πιο εύκολα ότι μπορείτε να ξεκινήσετε πράγματα τα οποία θα είναι περισσότερο μεθοδευμένα και με στόχο. Ο Δίδυμος είναι πολύ κοντά σας.

ΙΧΘYΕΣ
Είστε γενικά στην πρίζα αυτό το διάστημα, οπότε, αν αποφασίσετε να ξεκουραστείτε και λίγο ή να βάλετε σε κάποια τάξη τις σκέψεις σας, μην παραπονεθείτε που θα απομονωθείτε γιατί σίγουρα το έχετε ανάγκη. Πάντως δεν θα μείνετε αδρανείς και ίσως να ασχοληθείτε με τα προβλήματα ενός φίλου σας ή ενός πολύ δικού σας ατόμου που χρειάζεται στήριξη από την πλευρά σας αλλά και κατανόηση για ένα θέμα που μπορεί να μην το διαχειριστεί καλά. Σίγουρα η δική σας θετική στάση θα το βοηθήσει να σταθεί και πάλι. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε όλη την καλή θέληση να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση για αυτό να μην το αφήσετε λόγω έλλειψης χρόνου.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι