Γιατί αποχωρούν από το Facebook οι χρήστες του;

Γιατί αποχωρούν από το Facebook οι χρήστες του;Τον Δεκέμβρη που μας πέρασε 1,4 εκατομμύρια Αμερικανοί έσβησαν το λογαριασμό τους από το Facebook. Όπως αναφέρουν οι SocialBakers, το Facebook έχει περισσότερο από 167 εκατομμύρια Αμερικανούς χρήστες (και 1 δισεκατομμύριο παγκοσμίως), όμως τώρα τελευταία πολλοί αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.
Γιατί συνέβη αυτό; Οι διαφημίσεις και τα... πειράματα που έγιναν στο Facebook για εξτρα χρεώσεις, τα νέα δεδομένα, η νέα εμφάνιση, οι χρεώσεις στα status για να εμφανίζονται σε περισσότερους χρήστες, έκανε πολλούς να κουραστούν.
Όπως λένε οι ειδικοί, κάθε εβδομάδα παρατηρούνται αλλαγές που μπερδεύουν τους χρήστες, κι από την άλλη, ειδικοί του marketing δηλώνουν πως δεν βλέπουν πλέον αρκετές δυνατότητες για διαφήμιση.
Φυσικά, οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν, ενθουσιάζονται και βαριούνται, όπως και στην πραγματική τους ζωή. Μάλιστα, η ειδικός social media Jennifer P. Brown ανέφερε πως πολλοί χρήστες έβαλαν ως στόχο για το 2013 να ελαττώσουν το Facebook για να βρουν ξανά τον εαυτό τους!
 

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι