Αμετανόητη η 52χρονη καθηγήτρια: Βοηθούσα τα παιδιά να εκτονώνονται

Αμετανόητη υπέρμαχος της παιδοφιλίας, "ψυχή" διεθνούς κυκλώματος και "επιστήμονας" στην αποπλάνηση ανηλίκων αποδεικνύεται η Ελεονώρα Ακτύπη που συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πορνογραφία ανηλίκων.
Οι αποκαλύψεις για την 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό, με την ίδια να μη διστάζει να παραδεχτεί στους άνδρες της αστυνομίας πως είχε σεξουαλική επαφή με ανήλικα παιδιά. Μάλιστα εμφανίστηκε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, περήφανη για το έργο της.
"Τα παιδιά πρέπει να εκτονώνονται. Είμαι φανατική του δόγματος ότι όλοι μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Ακόμα και ένα παιδί, εφόσον το θέλει, μπορεί να το κάνει... Οι σεξουαλικές σχέσεις δεν έχουν ηλικία", φέρεται να απάντησε στους αστυνομικούς όταν ρωτήθηκε πως είναι δυνατόν μιας εκπαιδευτικός να εμπλέκεται σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.
Ψύχραιμα και κυνικά η Ελεονώρα Ακτύπη παραδέχτηκε στους εμβρόντητους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι όχι μόνο δεν θεωρεί πως έχει κάνει κάτι κακό, αλλά αντιθέτως πως βοηθούσε τα παιδιά (και κυρίως τα αγόρια) με τα οποία είχε σεξουαλικές επαφές να εκτονώνονται.
Δήλωσε μάλιστα φανατική οπαδός του "κινήματος παιδοφιλίας" και υποστήριξε πως είναι "υπέρμαχος της προσπάθειας που καταβάλλουν οι παιδόφιλοι ανά τον κόσμο προκειμένου να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας και να μη θεωρείται κακούργημα ή αδίκημα η παιδοφιλία στον πολιτισμένο κόσμο.
Ξετυλίγοντας το κουβάρι διεθνούς κυκλώματος
Από τις αρχές βρέθηκε και κατασχέθηκε όχι μόνο σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφία αλλά και ένα τετράδιο το οποίο φαίνεται να ξετυλίγει το παιδοφιλικό "κίνημα" στην Αθήνα.
Το τετράδιο περιγράφει με χειρόγραφες σημειώσεις την εξέλιξη του "κινήματος" στην ελληνική πρωτεύουσα, ενώ περιέχει και ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του.
Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει περίπου πενήντα ονόματα Ελλήνων και ξένων που φαίνεται να είναι λάτρεις της παιδοφιλίας και να συμμετείχαν σε "συνέδρια κινήματος παιδοφιλίας" που διεξάγονταν σε χώρες του εξωτερικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Espresso, στο τετράδιο αναγράφονταν τα ονόματα τουλάχιστον δώδεκα Ελλήνων που μαζί με την 52χρονη είχαν δημιουργήσει το παιδοφιλικό "κίνημα" στην Αθήνα.
Οι πέντε από αυτούς έχουν ήδη εντοπιστεί από τις διωκτικές αρχές και αναμένεται σύντομα να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.
Εμβρόντητοι οι γονείς
Το γεγονός ότι παραδέχτηκε τη δράση της και ομολόγησε ότι είχε έρθει σε ερωτική επαφή με μαθητές της έχει πανικοβάλει τους γονείς.
Ήδη αρκετοί από τους μαθητές της έχουν εντοπιστεί από τις Αρχές και έχουν κληθεί για κατάθεση προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από την 52χρονη.
Στον υπολογιστή της βρέθηκαν φωτογραφίες με ανήλικα παιδιά και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν αν κάποια από αυτά είναι μαθητές της ή ελληνόπουλα τα οποία είχε φωτογραφήσει η ίδια ή κάποιος άλλος και της είχε αποστείλει το υλικό.
Συνήγορος: Μελετούσε την παιδεραστία για τη δουλειά της
Στο μεταξύ, ο συνήγορος υπεράσπισης της 52χρονης Ματθαίος Πεπόνας επισημαίνει πως η εντολέας του μελετούσε το παιδεραστικό υλικό που βρέθηκε στην κατοχή της στο πλαίσιο της δουλειάς της.
Η καθηγήτρια, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν και επαγγελματίας υπνοθεραπεύτρια, ψυχοθεραπεύτρια.
"Λόγω της δουλειάς της, είχε πελάτες παιδεραστές τους οποίους προσπαθούσε να θεραπεύσει. Για τον λόγο αυτό συμμετείχε σε συνέδρια που γίνονταν στο εξωτερικό και λάμβανε υλικό, έντυπα, για να έχει καλύτερη άποψη ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει τα προβλήματα των ασθενών της.
Τα περισσότερα από αυτά τα έντυπα ήταν ολλανδικά, αλλά και από άλλες χώρες και τα μελετούσε ως μέρος της δουλειάς της και όχι επειδή η ίδια είναι παιδόφιλη" υποστήριξε, ορίζοντας την υπερασπιστική γραμμή.
"Αρνείται κατηγορηματικά κάθε κατηγορία για παιδοφιλία. Άλλωστε στην κατοχή της δεν βρέθηκε ούτε μία πορνογραφική φωτογραφία", υπογράμμισε.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι