Βάσω Βουγιούκα: Της τάζουν ράβδους χρυσού για να γίνει Τουρκάλα

Την ώρα που στην Ελλάδα η ομοσπονδία ξιφασκίας κινδυνεύει να κλείσει, η αντίστοιχη της τουρκική κάνει πρόταση στην Ελληνίδα Πρωταθλήτρια, Βάσω Βουγιούκα να αγωνιστεί με τα χρώματα της Τουρκίας. Μια πρόταση....


δελεαστική με ακόμα πιο ακριβό τίμημα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η αθλήτρια στο Πρώτο Θέμα, αποκάλυψε πως οι Τούρκοι της δίνουν 100.000 ευρώ μετρητά και έναν ηγεμονικό μηνιαίο μισθό για να πάρει την Τουρκική Υπηκοότητα, να αγωνίζεται με τα χρώματα της Τουρκιάς στους Ολυμπιακούς και στους υπόλοιπους μεγάλους Αγώνες και να παίρνει τεράστια μπόνους κάθε φορά που κερδίζει ένα μετάλλιο για την Τουρκία!

Αρχικά η Βάσω Βουγιούκα αρνήθηκε γιατί όπως είπε αισθάνεται Ελληνίδα και ξέρει πόσο έχουν υποφέρει οι Έλληνες από τους Τούρκους στα 400 χρόνια Σκλαβιάς. Αρνητικοί ήταν και οι γονείς της σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και μάλιστα της είπαν πως καλύτερα να πεινάσει, παρά να γίνει Τουρκάλα και να μη μπορεί να κυκλοφορήσει στους δρόμους της Ελλάδος.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας όμως αδυνατεί να την πληρώσει και να καλύψει τα ταξίδια της στο Εξωτερικό για να συμμετάσχει στους Αγώνες. Δεν μπορεί να πληρώσει τον πανάκριβο Ρουμάνο προπονητή της και έτσι η Βάσω Βουγιούκα το ξανασκέφτεται και ίσως πει το μεγάλο ναι, όταν οι Τούρκοι την ξαναπάρουν τηλέφωνο για την οριστική της απόφαση!

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι