Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr Σποραδικές νεφώσεις αναμένουμε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012, οι οποίες στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα είναι αυξημένες και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής έντασης. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια τμήματα της χώρας και θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 16 έως 28 στη βόρεια Ελλάδα, 14 έως 26 στη δυτική Ελλάδα, 16 έως 28 στο βόρειο Αιγαίο και από 14 έως 30 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα είναι μεταβλητοί, ασθενείς έως μέτριοι, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από τα δυτικά - νοτιοδυτικά, με ένταση από 5 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι δυτικοί – βορειοδυτικοί, με ένταση από 3 έως 6 μποφόρ. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι έως και 7 μποφόρ θα πνέουν στον κορινθιακό κόλπο σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας. Δείτε τη γενική πρόγνωση του καιρού για σήμερα...

Η Γερμανία θα σταματήσει να προσφέρει αναπτυξιακή βοήθεια στην οικονομικά ανεπτυγμένη Τουρκία, όπως ανακοίνωσαν χθες αξιωματούχοι από το Βερολίνο.

Σύμφωνα με το γερμανικό υπουργείο Αρωγής, έπειτα από 50 χρόνια που λαμβάνει βοήθεια, η οικονομία της Τουρκίας έχει αναπτυχθεί τόσο που δεν χρειάζεται «κλασική» βοήθεια πλέον.

Τα τελευταία 92,5 εκατ. ευρώ, που έχει ήδη δεσμευθεί να προσφέρει το Βερολίνο στην Άγκυρα, θα χρησιμοποιηθούν για έργα τα οποία προωθούν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την ενεργειακή επάρκεια.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι