Η γυμνή Playmate που κατεβαίνει στις διαδηλώσεις της Χρυσής Αυγής

Η πρώην Playmate Χριστίνα Σάμη, πτυχιούχος φιλόλογος, γυμνάστρια και guest dj, διεκδικεί τον τίτλο της πιο σέξι υποστηρίκτριας της Χρυσής Αυγής.


Η Χριστίνα ήρθε στην επικαιρότητα το 2005, με αφορμή την συμμετοχή της στο διαγωνισμό Playmate. Δεν κέρδισε τον τίτλο, αλλά «εξαργύρωσε» τα εντυπωσιακά σωματικά της προσόντα με ένα εξώφυλλο στο
Playboy.

Καθώς επίσης και μερικές ακόμη σέξι φωτογραφήσεις, στα πλαίσια των οποίων η τότε φοιτήτρια φιλολογίας στα Ιωάννινα -και νυν γυμνάστρια, μοντέλο και dj- δήλωνε ότι ασχολείται με την φωνητική και το αρμόνιο και ότι ψάχνει ένα άντρα «όμορφο, καλογυμνασμένο, δυναμικό και με χιούμορ».

Αυτή την στιγμή η Χριστίνα βγαίνει και πάλι στην δημοσιότητα, με τα δημοσιεύματα να μιλούν για την πρώτη
Χρυσαυγίτισσα Playmate. Ένα τίτλο που, πέρα από τις δυο φωτό της με καπελάκι Χρυσής Αυγής από διαδήλωση της οργάνωσης, επιβεβαιώνουν και τα post της στον λογαριασμό της στο facebook.
Εκεί που, ανάμεσα σε βιντεοκλίπ του Βαρδή και σέξι φωτό της με μπικίνι, ποστάρει ειδήσεις σχετικά με Χρυσή Αυγή (π.χ. εγκαίνια γραφείων) ή επικροτεί ειδήσεις όπως για τον Μεσσήνιο που πλάκωσε τους Αλβανούς που μπήκαν στο σπίτι του με σχόλια τύπου «Γειά σου ρε πατριώτη».


 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι