Αλληλέγγυοι στο λαό οι ένστολοι

Αλληλέγγυοι στο λαό οι ένστολοι
Αλληλέγγυοι στα δεινά που τραβάει ο ελληνικός λαός δηλώνουν αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, με ανακοίνωσή τους.
Η ανακοίνωση:
"Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Χαιρετίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων όλης της Χώρας και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι εμείς οι Αστυνομικοί, οι Πυροσβέστες και οι Λιμενικοί που βιώνουμε με τον δικό μας δραματικό τρόπο, λόγω και των ιδιαιτεροτήτων του λειτουργήματός μας, την πολυδιάστατη κρίση, αρνούμαστε να δεχθούμε τους όρους υποταγής και εξαθλίωσης που μας επιβάλουν στο όνομα της σωτηρίας της πατρίδας μας.
Είμαστε αλληλέγγυοι στους αγώνες του λαού μας και με την ευκαιρία της σημερινής 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, δίνουμε το δικό μας «παρών» σε όλη τη Χώρα, παντού όπου έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από τα κατά τόπο Εργατικά Κέντρα και τις Δημοσιοϋπαλληλικές Οργανώσεις.
Το συνδικαλιστικό κίνημα της Χώρας αντιστέκεται όσο ποτέ άλλοτε για να μην περάσουν τα μέτρα που εξοντώνουν την κοινωνία και την οικονομία κι εμείς οι ένστολοι θεματοφύλακες της λειτουργίας της δημοκρατίας και ενός κράτους δικαίου στην πατρίδα μας, οφείλουμε να πρωτοστατήσουμε σε αυτόν τον δίκαιο και ελπιδοφόρο αγώνα για μια άλλη πολιτική, που θα έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο και όχι την ψυχρή λογική των αριθμών και του χρήματος. «Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος», έλεγε ο Πρωταγόρας, αλλά για τα «τσιράκια» των αγορών και των λυμεώνων του εθνικού πλούτου της πατρίδας μας, αυτά προφανώς και δεν τους αφορούν.
Είμαστε εδώ, ενισχύοντας το αγωνιστικό σας μέτωπο στέλνοντας για μια ακόμα φορά απ' άκρου εις άκρον της Ελλάδας, ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες:
Ως εδώ με τα μέτρα σας. Μη μας σώζετε άλλο, δεν θέλουμε.
Είστε αναξιόπιστοι!!!"

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι