Η “μούφα” και “παραλλαγή” …της λίστας Λαγκάρντ.. η ΕΥΠ και το κυνήγι του δημοσιογράφου

image551 Η “μούφα” και “παραλλαγή” …της λίστας Λαγκάρντ.. η ΕΥΠ και το κυνήγι του δημοσιογράφου
Χθες και πρώτοι σας γράψαμε (δείτε εικόνα του ποστ)  ότι ..δεν μας κάθεται καλά το περιεχόμενο της δημοσιοποιημένης λίστας Λαγκάρντ ! Την θεωρούμε λίστα παραλλαγής ….γιατί η πραγματική λίστα δεν θα δοθεί ποτέ ούτε στο ΣΔΟΕ ούτε στον Εισαγγελέα ! Και σε κανένα εξάμηνο θα την έχουμε ξεχάσει …όπως είχε πει, πριν χρόνια,  ο Μητσοτάκης για την Μακεδονία και τα Σκόπια και βγήκε αληθινός!
Τώρα κυκλοφορούν διάφορα σενάρια και σε blog  για που την βρήκε ο δημοσιογράφος την λίστα. Μάλιστα κάποια δημοσιεύματα αναφέρονται ακόμα και στην ΕΥΠ. Να θυμίσουμε οτι για τον δημοσιογράφο είχε κυκλοφορήσει παλιότερα θέμα για …απόδειξη που έπαιρνε λεφτά από την ΕΥΠ ! Την οποία κατήγγειλε για  πλαστότητα.
Tώρα τα σενάρια αυτά θα δίνουν και θα παίρνουν…Η λίστα όμως πατριώτες χάθηκε προ πολλού!
Και αν κάποιοι την δώσανε(ότι δώσανε ) για να …δημιουργήσουν ντόρο όπως και με την ποινική δίωξη και το κυνηγητό να συλληφθεί ο δημοσιογράφος … το ζητούμενο είναι ένα ! Την λίστα ξεχάστε την !  Πήραμε όλοι λίγο  μάτι …για να αντέξουμε τα μέτρα που έρχονται.
Πάντως, είναι όντως η δημοσιογραφική επιτυχία της χρονιάς … Σε άλλους αρέσει …σε άλλους δεν  αρέσει.
Όπως ύποπτο μας φαίνεται και  το παιχνίδι με την δίωξη ….και τα προσωπικά δεδομένα!
Πάντως για μας κάθε δημοσιογραφική αποκάλυψη που δεν γίνεται στο “ντούκου” έχει σημασία και ο ο δημοσιογράφος έχει υποχρέωση να κάνει τις αποκαλύψεις. Η δε πολιτεία να προστατεύει την Ελευθεροτυπία. Και οταν δεν το κάνει …πρέπει να ξεσηκωνόμαστε

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι