Τα ζώδια σήμερα

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή
Σύμβουλο αστρολογικής / αριθμολογικής ανάλυσης

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η διάθεση & η αυτοπεποίθηση βελτιώνονται σημαντικά, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στον έρωτα, στα παιδιά και σε κάθε δημιουργική δραστηριότητα. Η αποφασιστικότητα φέρνει νίκες σε κάθ’ επίπεδο δράσης, ενώ η «διασκεδαστική» προσέγγιση σώζει από κακοτοπιές. Στιγμές τύχης, αλλά και συναισθηματικής / ηθικής / υλικής ικανοποίησης για τους γεννημένους στις 27/3.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Πρώτες σε ημερήσια διάταξη βρίσκονται οι προσωπικές / οικογενειακές υποθέσεις ή τα θέματα ενός ακινήτου. Οι πιέσεις, τα προβλήματα είτε οι εντάσεις είναι στο πρόγραμμα για αρκετούς εξ’ υμών που γεννηθήκατε στις 25/4 και στις 2-3/5. Οι εξελίξεις δικαιώνουν τις προσπάθειες των Ταύρων της 10-12/5 σε κάθ’ επίπεδο δράσης.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Η Τετάρτη δημιουργεί προϋποθέσεις για περισσότερη δραστηριότητα, κινητικότητα, συνδιαλλαγή, επικοινωνία, ακόμα κι αν το άγχος συνοδεύει τις στιγμές σας. Δίδυμοι που όντως μπορείτε να υπολογίζετε στη σύμπτωση / ευκαιρία / γνωριμία / πρόταση που σας «λύνει τα χέρια», είστε όσοι γεννηθήκατε στις 27-28/5.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7):  Η συναίσθηση της ανάγκης να νιώσετε πιο σταθεροί / ασφαλείς σε κάθ’ επίπεδο, αλλά και να αποκτήσετε όλ’ αυτά που πραγματικά θεωρείτε πως «αξίζετε» - τόσο συναισθηματικά, όσο και υλικά- αποτελεί κινητήριο δύναμή σας. Πολλοί σύντομα θα καταφέρετε να ρυθμίσετε μια αξιόλογη οικονομική/ επαγγελματική υπόθεση. «Ακμαίοι»,  διεκδικείτε σήμερα το καλύτερο, αν γεννηθήκατε στις 4/7.
ΛΕΩΝ (23/7-22/8):  Η σελήνη στο δικό σας ζώδιο επιτείνει ενδεχομένως ένα είδος κυκλοθυμίας  κι έντασης. Καταστάσεις στα συναισθηματικά / στα οικονομικά ξεκαθαρίζουν, ακόμα και με το δύσκολο τρόπο, αν γεννηθήκατε στις 29/7. Κάποιοι της 28/7 έχετε την τάση να εμπλακείτε σε δύστροπες / αδιέξοδες ερωτικές ιστορίες είτε βιώνετε πιο έντονη υλική δυσπραγία. Θετικά / τυχερά τα μηνύματα για πολλούς της 29-30/7. Διαχειριστείτε εντάσεις / προβλήματα / αλλαγές, ωστόσο, Λέοντες της 4-5/8.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η εποχή των γενεθλίων σας προκαλεί ενίοτε περίεργα ή εκνευριστικά συναισθήματα. Η Τετάρτη φέρνει διάθεση «απόσυρσης» από το «θόρυβο», αναπολήσεις, απολογισμούς, αλλά και παρασκηνιακή δράση ή εσωστρέφεια. Εύστοχες κινήσεις κι επαφές μπορείτε να κάνετε σήμερα, αν γεννηθήκατε στις 5/9. Πιο «εγκλωβισμένοι» ενδεχομένως αισθάνεστε πολλοί της 12/9, οι οποίοι πιθανώς ρέπετε προς «αμαρτωλές» συναισθηματικές εμπλοκές ή προσπαθείτε να επιλύσετε ένα οικονομικό θέμα. 
ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η Τετάρτη ξημερώνει σ’ ένα κλίμα εξωστρέφειας κι ανανέωσης για πολλούς Ζυγούς. Ευκαιρίες- συναισθηματικού / πρακτικού περιεχομένου- είναι στο πρόγραμμα, αν γεννηθήκατε στις 29/9. Φίλοι και γνωριμίες αποτελούν «το κλειδί» για ν’ ανοίξετε μια πόρτα ή να επιλύσετε ένα θέμα. Μην ξεχνάτε πως διάγετε μια εποχή όπου μπορείτε να πετύχετε κάτι καλύτερο σε κάθ’ επίπεδο κατακτώντας επιθυμητούς στόχους και βελτιώνοντας σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η Τετάρτη ξημερώνει ίσως με «νευρικότητα» και σας κάνει εν πολλοίς να νιώθετε ανικανοποίητοι, ιδιαιτέρως αν γεννηθήκατε στις 29/10. Υποχρεώσεις πάσης φύσεως  τίθενται σε προτεραιότητα. Η αποφασιστικότητα φέρνει αποτελέσματα, ενώ η επιθετικότητα καταστρέφει, αν γεννηθήκατε στις 5/11. Ευκαιρίες δίνει η εποχή σ’ εσάς της 11-14/11. Κινηθείτε με εξωστρέφεια, προωθήστε καινοτόμους στόχους και δεχθείτε τη στήριξη συμμάχων και φίλων.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Αφροδίτη και σελήνη «φροντίζουν» ώστε η αισιοδοξία να επανέλθει στα φυσιολογικά πλαίσια και η ζωή ν’ αποκτήσει πάλι πιο ελπιδοφόρους ρυθμούς, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 28-29/11. Κυνηγήστε τα όνειρά σας, τόσο σε πρακτικό / επαγγελματικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ταξιδέψτε και προωθήστε νομικές υποθέσεις ή θέματα σπουδών. Τοξότες της 11-12/12, θα πρέπει να διαχειριστείτε με μαεστρία & υπομονή τη δύστροπη συγκυρία.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1):  Πολλές φορές οι απαιτήσεις της ζωής, αλλά και οι εξελίξεις αγχώνουν υπέρμετρα προκαλώντας δυσάρεστα συναισθήματα, αγωνίες και «αυτοκαταστροφική στάση» προς ανθρώπους και καταστάσεις. Ωστόσο, για εσάς της 9-12/1, η διάθεση παραμένει ακμαία και η πραγματικότητα δίνει αφορμές για να βλέπετε το ποτήρι μισό γεμάτο. Ευκαιρίες / συμπτώσεις/ προτάσεις ενέχουν ενδιαφέρον και είναι αξιοπρόσεκτες, αν γεννηθήκατε στις 3/1.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Η Τετάρτη τονίζει τη σημασία του πνεύματος συνεργασίας και συμπόρευσης, τόσο στο πλαίσιο των σχέσεων, όσο και σε αυτό των συνεργασιών. Κάποιοι της 25/1 συναντάτε δυσκολίες ή βρίσκεστε σε μια κατάσταση «ξεκαθαρίσματος». Υδροχόοι της 1-2/2 θυμηθείτε πως η ένταση, η επιθετικότητα, αλλά και ο εγωισμός κρύβουν κινδύνους. Γεννημένοι στις 27/1? Ανοίξτε τα μάτια στην «ευκαιρία».
ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η καθημερινότητα γίνεται βαρετή και ενίοτε κουράζει με θέματα ρουτίνας και διεκπεραίωση υποχρεώσεων / εκκρεμοτήτων. Η Τετάρτη κινείται σε ένα τέτοιο, συνηθισμένο μοτίβο με στιγμές εκνευρισμού / έντασης για εσάς της 10-13/3, οι οποίοι θα πρέπει να κινηθείτε με γνώμονα τη φρόνηση σε σχέσεις  / συνεργασίες. Πιο «τυχεροί» και δυνατοί βεβαίως, κινείστε και διεκδικείτε με άνεση, αν γεννηθήκατε στις 2-4/3.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι