Απολαμβάνει τη ζωή του ο Γ.Παπανδρέου


Σε απομακρυσμένες φυλές της Αφρικής και όχι μόνο κάνει διακοπές ο «νοικιασμένος» Γιωργάκης ακολουθώντας συνταγές τύπου «Κώστα Κουρασμένου» γυρνοντας δύση και ανατολή και δίνοντας τα φώτα του σε υπανάπτυκτους λαούς...
.....για το «πως θα μπορέσουν να πάνε άπατοι στην άβυσσο της χροκοπίας».!
Η γερμανική εφημερίδα Die Welt σε άρθρο της σχολιάζει τα ταξίδια αναψυχής του πρώην πρωθυπουργού αναφέροντας πως απολαμβάνει τη ζωή και σπάνια βρίσκεται στη Βουλή.
Χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Πριν από μερικές μέρες επισκέφθηκε τη Νότιο Αφρική. Ένα ταξίδι για το οποίο πάντως είχε καταθέσει αιτιολογημένη αίτηση αδείας στο κοινοβούλιο μιας και είναι βουλευτής. Επισκέφθηκε τη Νότιο Αφρική ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και έβγαζε πύρινους λόγους για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής»
Και συνεχίζει...
«Μετά την παραίτησή του τον Νοέμβριο του 2011 παραμέλησε πολύ τα καθήκοντά τους ως βουλευτής. Στα μίντια γίνεται λόγος για πολυτελή ταξίδια στην Ελλάδα με διάρκεια 45 μέρες. Ο μισθός του βουλευτή για τον οποίο δεν εργάζεται σκληρά στο γραφείο για να τον κερδίσει προφανώς δεν του φτάνει. Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με το πρακτορείο Harry Walker για πληρωμένες δημόσιες εμφανίσεις και θέλει να διδάξει και στο Χάρβαρντ».
Όχι θα κάτσει να σκάσει ο Γεωργάκης....το ίδιο θα κάνει σε λίγα χρόνια και ο συμφοιτητής του «Αντώνης κολοτούμπας» ακολουθώντας και αυτός την πάγια αυτή συνταγή!!.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι