Δείτε πως ήταν μικρή η Τατιάνα Στεφανίδου

Τον Απρίλιο του 1970 έρχεται στον κόσμο σε γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας ένα όμορφο κοριτσάκι. Η μικρή, που αργότερα θα πάρει το όνομα Τατιάνα, είναι η κόρη του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή του Πανελληνίου, Μίμη Στεφανίδη και της γυναίκας του, Άννας. Πρόκειται, φυσικά, για την γνωστή μας Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία, όπως βλέπουμε στην παιδική της φωτογραφία ήταν ένα όμορφο, ξανθό μωρό, σαν αυτά που βλέπει κανείς σε διαφημίσεις και κινηματογραφικές ταινίες. Ένας πραγματικός άγγελος!
Η ίδια η Τατιάνα, σε παλιότερη εκπομπή της, άνοιξε τα παιδικά φωτογραφικά άλμπουμ της και έδειξε στους τηλεθεατές της φωτογραφίες από εκείνη την περίοδο. Η μαμά της, όπως είχε η ίδια η Τατιάνα αποκαλύψει, ήταν καλλονή της εποχής και αεροσυνοδός. Η Τατιάνα λάτρευε το μπαλέτο, με το οποίο ασχολήθηκε από μικρή ηλικία και στα 18 της πήγε στη Γερμανία για σπουδές πάνω στο χορό.



Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και αρχικά εργάστηκε στο δελτίο ειδήσεων, ενώ έγινε παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου πριν καν φτάσει τα 30. Στα 25 της έχει ήδη παντρευτεί τον επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο. Όμως, σύντομα, όλα επρόκειτο να αλλάξουν τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της πορεία.
Το 1998 γνωρίζει σε έναν ραδιομαραθώνιο της Unicef το Νίκο Ευαγγελάτο. Ο έρωτας της με τον γνωστό δημοσιογράφο της αλλάζει όλη τη ζωή. Αποφασίζει να στραφεί επαγγελματικά σε πράγματα που της ταιριάζουν περισσότερο, εδραιώνοντας τη μεσημεριανή ζώνη στα κανάλια. Με τον Νίκο Ευαγγελάτο παντρεύονται, τελικά, το 2003, ενώ έχουν ήδη αποκτήσει το γιο τους, τον Νικόλα. Το 2004 έρχεται στον κόσμο και η κόρη τους, η Λυδία.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι