Η Rihanna αγόρασε στη μαμά της πολυτελέστατη έπαυλη

​Μπορεί η Rihanna να μην κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για την κακοποίησή της από τον Chris Brown...
στην Oprah, όμως μαζί με τη βοήθεια της παρουσιάστριας έκανε μια απίστευτη έκπληξη στη μητέρα της.

Η RiRi λοιπόν φώναξε τη μαμά της να πάει εκεί που γινόταν η συνέντευξη. Μια πολυτελέστατη έπαυλη στην πιο ακριβή συνοικία της πρωτεύουσας των Μπαρμπέιντος.

Ανυποψίαστη λοιπόν, πήγε κι εκείνη, νομίζοντας ότι θα μιλήσει για τη super star κόρη της. Εκεί λοιπόν που θαυμάζουν την πισίνα, η Rihanna βγάζει τα κλειδιά του σπιτιού, ανακοινώνοντας ότι η έπαυλη αυτή ανήκει πλέον στη μητέρα της.


«Ήθελα να το κάνω αυτό για σένα εδώ και πολύ καιρό. Ήσουν μια καταπληκτική μητέρα, παράδειγμα και πραγματικός στρατιώτης. Γι’ αυτό και σήμερα θα φύγεις με τα κλειδιά αυτού του σπιτιού», της είπε και η μητέρα της έμεινε κάγκελο.

Το σπίτι διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες, μια τεράστια πισίνα, ενώ η Rihanna εμπνεύστηκε για τη διακόσμηση από τις πορσελάνες που είχε στο σπίτι της η γιαγιά της, την οποία έχασε πριν από λίγο καιρό.
Όσο για τη μητέρα της τραγουδίστριας; Αφού συνήλθε από το σοκ δεν μπορούσε να μην πει στην Oprah πόσο περήφανη είναι για την κόρη της.

«Είμαι περήφανη για εκείνη γιατί παρέμεινε σεμνή και κοντά στην οικογένειά της. Για μας είναι πάντα η Robyn. Γι’ αυτό είμαι περήφανη για εκείνη», είπε.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι