Δύο εκατομμύρια δολάρια σε όποιον χακάρει τον Chrome δίνει η Google

Άλλον έναν διαγωνισμό hacking ετοιμάζει η Google με συνολικό χρηματικό έπαθλο 2 εκατομμύρια δολάρια. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγους μήνες η Google, είχε προσφέρει...
συνολικά 1 εκατομμύριο δολάρια, σε όσους κατάφερναν να hackάρουν με διάφορους τρόπους, τον δημοφιλή browser της, Chrome.
Τώρα η Google με αφορμή το συνέδριο Hack In The Box, που θα διεξαχθεί από τις 8 μέχρι τις 11 Οκτωβρίου στη Μαλαισία  επανέρχεται με ένα νέο διαγωνισμό και προσφέρει συνολικά 2 εκατομμύρια δολάρια.
Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε: όποιος χρήστης καταφέρει και χρησιμοποιήσει τον ίδιο τον κώδικα του Chrome για να hackάρει τον δημοφιλή browser, θα κερδίσει 60.000 δολάρια, όποιος το κάνει με χρήση κάποιου webkit ή του kernel των Windows, κερδίζει 50.000 δολάρια ενώ η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον browser μέσω Flash ή drivers, κερδίζει 40.000 δολάρια.
Το καλύτερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά το ότι η Google  εκτός από τις επιτυχημένες προσπάθειες σκοπεύει να βραβεύσει και τις μη επιτυχημένες, που θα προσφέρουν στην εταιρεία χρήσιμες γνώσεις.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι