ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ: Τα ρεζιλίκια της Μυκόνου ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ στην Τουρκία!


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ: Τα ρεζιλίκια της Μυκόνου ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ στην Τουρκία! [ΦΩΤΟ]


Ενώ η κοσμική Αθήνα κάνει χλιδάτες διακοπές στη Μύκονο, ο τουρκικός Τύπος σχολιάζει τα προκλητικά καμώματα μιας μερίδας του ελληνικού πληθυσμού, η οποία δεν χαμπαριάζει από την οικονομική κρίση που ταλανίζει την πλειοψηφία των Ελλήνων.

Αφορμή; Τα ρεζιλίκια ενός Σαββατοκύριακου στη Μύκονο. Ο αστακοπόλεμος και το μπουγέλωμα με τρίλιτρες βότκες στα πάρτι, καθώς και η καταβολή 4.000 ευρώ για έναν καναπέ στη συναυλία του Σάκη Ρουβά.

Συγκεκριμένα, ένα καυστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Milliyet συνδέει ευθέως την οικονομική κρίση της Ελλάδας με τη μερίδα του πληθυσμού που δεν καταλαβαίνει τίποτε, καθώς δείχνει ότι η κρίση αυτή δεν την αφορά για διάφορους λόγους.

Τα αποκαλυπτήρια έκανε η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, φιλοξενώντας στο Κυριακάτικο φύλλο της αναλυτικές πληροφορίες και φωτογραφικό ρεπορτάζ από το… οργιώδες Σαββατοκύριακο στο νησί των Ανέμων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρώτο επεισοδιακό event ήταν στο γνωστό μπαρ εστιατόριο Nammos σε πάρτι που είχαν διοργανώσει ο Αλκης και η Μαρία Βατοπούλου με dj τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.
Αρχικά, το κέφι και η σαμπάνια έφεραν καπνογόνα και χορούς πάνω στη μπάρα αλλά στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε πλήρως.

 Ειδικά όταν κάποιος από τους θαμώνες πέταξε τον πρώτο αστακό στους συγκεντρωμένους. Ακολούθησε πραγματική επιδρομή στα ψυγεία του μαγαζιού και αστακοπόλεμος.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ξεχώρισαν ο επιχειρηματίας Τζώρτζης Κουτσολιούτσος της Folli Follie, η Ελίνα Αναγνωστοπούλου, η Χριστίνα Παπαέλληνα, ο Γιάννης Λάτσιος και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι