Η Γιαπωνέζα φοιτήτρια που έκανε το Body Art να μοιάζει τρομακτικά... αληθινό

Μια πρώτη ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες μας κάνει να πιστέψουμε πως πρόκειται για αποτέλεσμα του photoshop.
Λάθος.
Η γιαπωνέζα Chooo-San έχει βαλθεί να μας τρελάνει και να φτάσει την τέχνη του body art σε σημείο που δεν είχαμε φανταστεί.
Η Chooo-San ανακάλυψε το σπάνιο ταλέντο της κάνοντας ένα διάλειμμα από τις σπουδές της στην Ιαπωνία. Στον ελεύθερο χρόνο της συνήθιζε να παίρνει χρωματιστές μπογιές και να ζωγραφίζει το σώμα της και κυρίως χέρια και πρόσωπο. Σταδιακά όμως, η φαντασία της άρχισε να οργιάζει, δίνοντας μια πιο μυστήρια και ιδιαίτερη νότα στα σχέδιά της.


  Χρησιμοποιώντας αυστηρά ακρυλικό χρώμα, η νεαρή Γιαπωνέζα μπορούσε να "μετατρέψει" τον εαυτό της σε ρομπότ με ενσωματωμένες μπαταρίες και LCD οθόνη ή σε ένα υπερφυσικό ον με πολλά μάτια -αριστοτεχνικά ζωγραφισμένα- σε όλο της το πρόσωπο. Με άλλα λόγια, μπορούσε εύκολα να κερδίσει το στοίχημα για το αν θα κατάφερνε να τρομάξει κάποιον χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

 

  Η Chooo-San διατηρεί έναν λογαριασμό Tumblr όπου μοιράζεται τη δουλειά της ανεβάζοντας φωτογραφίες, κυρίως δικές της.

  Για το συγκεκριμένο σχέδιο μπαταρίας πάνω στον καρπό της για παράδειγμα, δε χρειάστηκε τίποτα παραπάνω από ακρυλικό χρώμα, σταθερό δεξί χέρι και φαντασία. H ίδια το ονόμασε "Η πηγή ενέργειάς μου" (Μy Power Source).

Πολλά από τα πρωτότυπα body art δημιουργήματά της, όπως επίσης και σκίτσα προσώπων, ανεβαίνουν και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.





 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι