Συνελήφθη η "μαϊμού" γραμματέας του Καμίνη

Η 49χρονη είναι υπάλληλος της ΔΕΗ αποσπασμένη στο Δήμο Αθηναίων και εμφανιζόταν στους επιχειρηματίες ως η ιδιαιτέρα του Καμίνη. Ζητούσε "χορηγίες" για πολιτιστικές εκδηλώσεις με αντάλλαγμα "φουλ σέρβις" από τις υπηρεσίες του Δήμου. Συνελήφθη μετά από καταγγελία επιχειρηματία στο Γκάζι.

Τέλος στο καλοστημένο κόλπο της 49χρονης έβαλε ο ίδιος ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης ο οποίος προέτρεψε τον επιχειρηματία που έκανε επώνυμη καταγγελία στο Δήμο να συνεργαστεί με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Νewsit η 49χρονη υπάλληλος της ΔΕΗ ήταν αποσπασμένη στο Δήμο Αθηναίων μέχρι τις 31/12.2011. Έκτοτε προσέφερε στο Δήμο τις υπηρεσίες της εθελοντικά προφανώς γιατί είχε βρει την κότα που γεννά το χρυσό αυγό. Προσποιούμενη την ιδιαιτέρα γρααμματέα του Δημάρχου ζητούσε από επιχειρηματίες να της δώσουν χρήματα σαν χορηγία για διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου με αντάλλαγμα "φουλ σέρβις" απο τις υπηρεσίες του Δήμου.

Απο τον επιχειρηματία που διατηρεί κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι αρχικά ζήτησε 10.000 ευρώ. Οταν αυτός της είπε ότι δεν έχει αυτό το ποσό συμφώνησε να πάρει 3.000 ευρώ σε δύο δόσεις των 1500 ευρώ. Ετσι κλείστηκε το ραντεβού για την περασμένη Τετάρτη στο οποίο ήταν παρόντες και άνδρες της ΕΛΑΣ οι οποίοι συνέλαβαν την 49χρονη με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια.

Η 49χρονη οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι