ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας λιποθυμά κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής. Η βουλευτής δίπλα του μένει κόκαλο!

Μία γυναίκα βουλευτής από την Αυστραλία αντιμετωπίζει «κύματα» κατακραυγής από τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς δεν ...
αντέδρασε βλέποντας έναν άνδρα να λιποθυμάει δίπλα της, κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής όπως αναφέρει η DailyMail.

Όταν ο Simon Sheikh λιποθύμησε, πέφτοντας πάνω στο γραφείο του τηλεοπτικού πλατό με το πρόσωπο, η βουλευτής των Φιλελευθέρων, Sophie Mirabella, έμεινε στη θέση της, κοιτάζοντας απλά τον αναίσθητο άνθρωπο όσο μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου έσπευδαν να τον βοηθήσουν.
Ο άνδρας, που ήταν καλεσμένος της εκπομπής, φαίνεται ότι ανάρρωνε από σοβαρή γρίπη, με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο. Όσο για την κα Mirabella, οι εκπρόσωποί της δηλώνουν ότι είχε σοκαριστεί από το γεγονός και γι’ αυτό δεν αντέδρασε, σημειώνοντας ότι η ίδια επικοινώνησε στη συνέχεια με τον κ Sheikh για να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση μετά το περιστατικό.
Γι’ αυτό ακριβώς το περιστατικό, φαίνεται όμως ότι η εκπρόσωπος του κοινοβουλίου της Αυστραλίας αντιμετωπίστηκε από αρκετούς χρήστες του twitter και των υπόλοιπων κοινωνικών δικτύων, όπως ο «δικός» μας Προκόπης Παυλόπουλος, όταν δεν είχε αντιδράσει κατά την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου.
Δείτε το video…

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι