Το ΠΑΜΕ για τη σημερινή ένταση στη Χαλυβουργία

Το ΠΑΜΕ για τη σημερινή ένταση στη Χαλυβουργία

«Η τρικομματική κυβέρνηση έδωσε εντολή να χτυπήσουν τους απεργούς-χαλυβουργούς»

Την ένταση που προκλήθηκε ξανά σήμερα στη Χαλυβουργία ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους απεργούς-χαλυβουργούς καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, που ρίχνει τα βέλη του και τις ευθύνες στην τρικομματική κυβέρνηση.

«Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει και καταδικάζει την τρικομματική κυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, που σήμερα το πρωί έδωσε εντολή στις δυνάμεις καταστολής να χτυπήσουν για ακόμα μια φορά τους απεργούς-χαλυβουργούς. Με ιδιαίτερη μανία χτύπησαν τραυματίζοντας αρκετούς εργάτες που υπερασπίζονται τον ηρωικό αγώνα τους, το δικαίωμα στη δουλειά όλων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το ΠΑΜΕ χαρακτηρίζει «υπάλληλους των βιομηχάνων» τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια και Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη.

«Το ΠΑΜΕ συγχαίρει τους υπουργούς Δένδια και Ρουπακιώτη που και με δική τους εντολή χτυπήθηκαν οι εργάτες. Είναι υπάλληλοι των βιομηχάνων, του Μάνεση και δουλεύουν για τα κέρδη του. που και με δική τους εντολή χτυπήθηκαν οι εργάτες. Είναι υπάλληλοι των βιομηχάνων, του Μάνεση και δουλεύουν για τα κέρδη του»

Σήμερα στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, σε ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς-χαλυβουργούς.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι