Έρωτας με την πρώτη ματιά - Ποιο ζώδιο θα ερωτευτεί αυτή την εβδομάδα;

Έρωτας με την πρώτη ματιά - Ποιο ζώδιο θα ερωτευτεί αυτή την εβδομάδα;Για αυτή την εβδομάδα ποιος θα έχει την χάρη να τον κτυπήσει το μαγικό ραβδάκι του μικρού σκανταλιάρη έρωτα;

Η ενέργεια του έρωτα είναι η αυτή που σε κάνει να μην φοβάσαι τίποτα, να μην υπολογίζεις τίποτα, να βγαίνεις έξω από τα στενά όριά σου, να κάνεις τρέλες ή να ρισκάρεις για πράγματα που δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να τα έκανες γιατί σε κρατάει η λογική. Αυτό μερικές φορές οι Αρχαίοι το έλεγαν ερωτική μανία. Την εποχή που έρχεται η ενέργεια αυτή στη ζωή σου «ανοίγεις» και αγαπάς όλο τον κόσμο.

Εμπιστεύεσαι και είσαι γενικά πολύ δημιουργικός και θετικός για όλα τα πράγματα. Από την πλευρά των ψυχολόγων υπάρχει η θεωρία ότι ο έρωτας είναι αντικατοπτρικός, δηλαδή αγαπάς ένα κομμάτι του εαυτού σου που προβάλλεται πάνω στον άλλον. Και έτσι να είναι λοιπόν ερωτευτείτε την αντανάκλασή σας.

Για να δούμε λοιπόν για αυτή την εβδομάδα ποιος θα έχει την χάρη να τον κτυπήσει το μαγικό ραβδάκι του μικρού σκανταλιάρη έρωτα. Αλλά και από την άλλη, ποιον θα κτυπήσει η ενέργεια του αντέρωτα που είναι ο δίδυμος αδελφός του έρωτα και φέρνει όλες τις δυσκολίες και τους χωρισμούς (γιατί εκεί προβάλλουμε την άλλη αθέατη πλευρά του εαυτού μας που είναι μαζεμένα όλα μας τα προβλήματα). Αφεθείτε λοιπόν και παρατηρήστε. Τουλάχιστον θα γνωρίσετε τον εαυτόν σας καλύτερα από άλλες φορές.


ΚΡΙΟΣ

aries
Είστε σε γραμμή επικινδυνότητας να νοιώσετε ξαφνικά το τσίμπημα στην καρδιά. Ο ουρανός που είναι στο ζώδιο σας σάς φέρνει αναστάτωση και ξαφνικές γνωριμίες. Για εσάς κυρίως που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες έχετε όλα τα φόντα να δείτε τα πράγματα τελείως διαφορετικά γιατί θα βρεθεί ένα πρόσωπο να σας κλέψει την σκέψη. Επίσης, μέσα από ένα ταξίδι ή μια επικοινωνία μπορεί να γνωρίσετε έναν Δίδυμο η Τοξότη. Ένας Ζυγός επίσης δημιουργεί υποψίες για νέα γνωριμία. Ένας Αιγόκερως σας δυσκολεύει αλλά είναι πιθανός υποψήφιος. Από την άλλη η 17η και 18η/7 είναι ημέρες που μπορεί να γίνει και ένας αιφνίδιος χωρισμός για αυτό περιορίστε την παρόρμησή σας και σκεφτείτε μόνο με την καρδιά. Πάντως, οι αποστάσεις και τα όριά σας δεν έχουν σπάσει ακόμα εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και ίσως να πληγώσετε έναν Καρκίνο.



ΤΑΥΡΟΣ

taurus
Ο παθιάρης και ήσυχος «φαινομενικά», ερωτιάρης Ταύρος υπάρχει περίπτωση να κεραυνοβοληθεί από τα βέλη ενός Λέοντα που μπορεί να είχε ξεκινήσει κάτι πριν λίγο καιρό και να μην είχε ολοκληρωθεί αλλά από την άλλη είχατε νοιώσει τα τσιμπήματα μαζί του. Ένας καρμικός Ζυγός στον χώρο της δουλειάς σας μπορεί ξαφνικά να σας κάνει ερωτική εξομολόγηση και κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί πρώτο δεκαήμερο ή στις αρχές του δεύτερου. Η μυστικότητα που θα κρατηθεί θα είναι περισσότερο από την πλευρά σας. Δυσκολία, αν θα υπάρξει, θα έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και ο λόγος θα είναι όχι η έλλειψη του συναισθήματος αλλά η επιμονή του άλλου προσώπου για την διατήρηση των ορίων στην σχέση. Κυρίως αν σχετίζεστε με μεγαλύτερο πρόσωπο.



  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini
Έχετε όλα τα φόντα να κάνετε όλες τις τρέλες που σας έρχονται. Η ευλογημένη Αφροδίτη ήδη σας έχει δώσει αυτό το δικαίωμα να ερωτευτείτε και να νοιώσετε και πάλι τον εαυτόν σας δυνατό και δημιουργικό. Επειδή όμως ο έρωτας είναι τυφλός, μπορεί να γνωρίσετε πρόσωπα που δεν ταιριάζετε απόλυτα και να νοιώσετε έλξη. Κυρίως με Ζυγό, Παρθένο ή Σκορπιό από τον χώρο της δουλειάς σας. Παρόλο που είστε πολύ επικοινωνιακοί τον τελευταίο καιρό, κάτι έχει αλλάξει και μπορεί να σας συγκινούν άτομα που είναι κλειστά και μοναχικά. Ένας Αιγόκερως μπορεί να σας ξετρελάνει με την μελαγχολία του και στο πρόσωπό του να βγάλετε όλο το δημιουργικό σας ταλέντο γράφοντας, ζωγραφίζοντας και γενικά δημιουργώντας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε ακόμα μέσα σας ένα φόβο και μια σοβαρότητα που σας έχει αλλάξει για λίγο σαν χαρακτήρες. Δεν εμπιστεύεστε εύκολα αλλά ούτε και ευχαριστιέστε αλλά αυτό σας βγάζει το δικό σας κρυμμένο πρόσωπο στην επιφάνεια και είναι καλό να το αναγνωρίσετε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer
Ένας χαρούμενος αλλά και δυσνόητος Τοξότης μπορεί να σας αγγίξει και να σας δημιουργήσει αυτό που λέμε τον σπινθήρα για να προχωρήσετε. Γενικά, την περίοδο αυτή επειδή ζορίζεστε από εξωτερικές καταστάσεις που σας πιέζουν να ανεβάσετε τον πήχη, δεν μπορείτε εύκολα να αφεθείτε, εκτός αν γνωρίσετε έναν Κριό ο οποίος σας σπάει όλα τα κάστρα που έχετε ορθώσει γύρω σας. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο σας έχει δημιουργηθεί ακόμα και φοβία ότι όλα γύρω σας διαλύονται και χαλάνε ευκολότερα από παλιά. Μην φοβάστε όμως τις αλλαγές, γίνονται πάντα για καλό σας. Οι ημέρες που χρειάζονται προσοχή είναι η 17 και η 18/7 γιατί μπορεί να παρθούν αποφάσεις σπασμωδικές και από εκεί που νομίζετε ότι θα προστατέψετε τον εαυτόν σας να κάνετε λάθη από συναισθηματική παρόρμηση και πίεση. Όλα βέβαια είναι πιθανά να συμβούν, αν διατηρείτε μέσα σας καλή διάθεση και να στρέψετε την δύσκολη ενέργεια σε ορμή και ερωτικό πάθος. Στο χέρι σας είναι.



ΛΕΩΝ

leo
Τα Λιοντάρια φέρνετε μόνιμα την ενέργεια του έρωτα, αφού η ενέργειά σας αρχετυπικά έχει συνδεθεί με τον Θεό Ήλιο που κινεί και διατηρεί τα πάντα εδώ στην Γη. Εσείς δεν αντέχετε χωρίς έρωτα και πάντα προσπαθείτε να κάνετε κάτι πολύ δημιουργικό στην ζωή σας για να έχετε σύνδεση με την πηγή. Μπορεί απαραίτητα να μην είναι πρόσωπο να είναι μια δημιουργία που σας εκφράζει, να είναι ακόμα και η προβολή του εαυτού σας τόσο έντονη που να δημιουργείτε πάθη ακόμα και σε σας τους ίδιους. Τώρα έχετε αρκετές πιθανότητες μετά από πολλά χρόνια μεγάλης απραξίας να κεραυνοβοληθείτε ξαφνικά και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ή στις αρχές του δευτέρου. Ένας Υδροχόος είναι η πρώτη σας επιλογή και μετά ο Τοξότης. Αλλά υπάρχει και ένας Ιχθύς που με το δικό του το στυλ μπορεί να σας ενθουσιάσει και να σας κάνει περισσότερο ρομαντικούς.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo
Από εκεί που ήσασταν συντηρητικοί και ασπαζόσασταν χρόνια τους κανόνες της λογικής, ξαφνικά κάνετε πολλές τρέλες που ούτε και εσείς οι ίδιοι δεν αναγνωρίζετε τον εαυτόν σας. Σας χρειαζόταν όλο αυτό το πλανητικό τοπίο με τον Ουρανό να σας επηρεάζει και να σας βγάζει έναν άλλο κομμάτι σας αρκετά πιο σεξουαλικό, παιχνιδιάρικο, τολμηρό και ίσως ακόμα και τρελό. Κυρίως Κριός, Δίδυμος ή Υδροχόος θα σας συγκινήσουν περισσότερο από παλιά, αφού εσείς μεταβάλλεστε και τολμάτε. Πάντως οι Παρθένοι έχετε όλα τα φόντα να αλλάξετε όλη σας την ερωτική ζωή γιατί θα σας βγουν βαθιά και αληθινά συναισθήματα ακόμα και για πρόσωπο που δεν εκφράζει το πρότυπό σας. Όπως βλέπετε έχετε αρχίσει και επικοινωνείτε και με τα μακρινά ή μυστικά κομμάτια του εαυτού σας και αυτό σας κάνει άκρως γοητευτικούς αλλά και απαγορευτικούς για συντηρητικές καταστάσεις.


ΖΥΓΟΣ

libra
Εσείς έχετε αλλάξει και από εκεί που ζητούσατε την επικοινωνία, τώρα θέλετε ποιο πολύ συναίσθημα. Πώς αλλάζουν οι καιροί; Από την άλλη, ο εκρηκτικός Ουρανός σε όψη με τον Άρη κάνει τα θαύματά του και σας ωθεί σε υπερβολικά ρίσκα ή επανάσταση. Ο καιρός των συμβιβασμών μάλλον τελείωσε, τουλάχιστον για λίγο. Ζητάτε αυτό που θέλετε με περισσότερο τόλμη και ανεξαρτησία. Σίγουρα ένας ιδιόρρυθμος Κριός μπορεί να σας συγκινήσει αλλά από την άλλη μπορεί να πιεστείτε από εξωτερικές καταστάσεις και να θέλετε να χωρίσετε χωρίς δεύτερη συζήτηση. Βάζετε όρους, διεκδικείτε και ανανεώνεστε μέσα από γνώση που σας αρέσει. Οι ευαίσθητες κεραίες σας πάντως έχουν πάρει εμπρός και αναζητάτε περισσότερο τρυφερότητα, συναίσθημα και ίσως και να κάνετε και οικογένεια. Γι' αυτό ένα γλυκός Καρκίνος ή ένα τρυφερό Ψάρι κρατάει πιο εύκολα τα ηνία της καρδιά σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio
Είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων γιατί μια ξαφνική γνωριμία με έναν Δίδυμο σας αναστατώνει και σας δίνει νέα πνοή και ανανέωση. Το επικοινωνιακό σας κομμάτι βγαίνει στην επιφάνεια και η γοητεία σας είναι πλέον δεδομένη. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για μια νέα γνωριμία με Κριό ή Ζυγό. Επενδύστε πάνω από όλα και στην δική σας προσωπικότητα και μην αφήνετε κανένα να σας στεναχωρεί. Η ξαφνική γνωριμία με έναν Κριό θα σας δημιουργήσει ένα μοιραίο πάθος και θα σας κάνει να σπάσετε όλα τα όριά σας. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Η φιλία με ένα πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει και θα σας βγάλει στην επιφάνεια τον παιδικό σας εαυτό. Μην αφήνετε να σας επηρεάζουν οι άνθρωποι που θέλουν να απομονωθούν και εσείς να τους ακολουθήσετε στον δικό τους το ρυθμό.



ΤΟΞΟΤΗΣ
 
sagittarius
Είστε στα πάνω σας και κυρίως τα ελεύθερα Τοξοτάκια. Πάντως δεν θα κρατήσει για πολύ η χαρά της ελευθερίας σας γιατί σύντομα θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας και θα καταλήξετε στην χρυσή φυλακή (έτσι αποκαλείτε τον γάμο, επειδή νοιώθετε ότι περιορίζεστε). Αυτή την εβδομάδα αλλά και όλο σχεδόν το καλοκαίρι έχετε τον κίνδυνο να σας κτυπήσει το ραβδάκι ξαφνικά και να αρχίσετε ή να ταξιδεύετε παραπάνω ή να κάνετε πράγματα που για μεγάλο διάστημα είχατε στερηθεί. Η σχέση με ένα Λιοντάρι είναι σταθερή αξία αλλά διαπραγματεύεστε και με έναν Δίδυμο. Το μπέρδεμα με έναν Ιχθύ θα σας δώσει ένα ιδεαλιστικό ρομάντζο και ίσως αυτό να σας αποπροσανατολίσει και να χάσετε χρόνο. Το ταξιδάκι πάντως να μην το αποφύγετε, αν σας βγει σαν ευκαιρία γιατί θα κάνετε πολύ σημαντική γνωριμία.


 
 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn
Αναρωτιέστε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να ξεφύγετε από όλους και όλα. Νοιώθετε υπερβολική πίεση και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και τρίτο δεκαήμερο. Μην το βάζετε όμως κάτω, δημιουργήστε εσείς τις προϋποθέσεις για αλλαγές και νέο μοντέλο ζωής. Έτσι και αλλιώς θα σας συγκινήσουν άτομα που θα νομίζετε ότι δεν θα μπορείτε να τα πλησιάσετε. Από την άλλη, η διάθεσή σας να τα λέτε όλα χύμα και τσουβαλάτα μπορεί να δημιουργεί παρεξηγήσεις και να δημιουργηθούν ξαφνικές αποκοπές και κυρίως στις 17 και 18 /7. Το έρωτα μπορεί να τον γνωρίσετε στο πρόσωπο ενός Δίδυμου και να σας φανεί στην αρχή πολύ απροσάρμοστη η ενέργειά του σε σχέση με την δική σας προσωπικότητα. Όμως θα γίνει ένα ξαφνικό θαύμα, όταν θα αρχίσετε να επικοινωνείτε και εκεί θα σας παρασύρει με το δυνατό μυαλό του και την τάση να επικοινωνεί και να ελίσσεται. Να είστε προσεκτικοί με έναν Κριό και έναν Ζυγό γιατί και αυτοί σας δημιουργούν έρωτα αλλά και έντονα πάθη.



 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius
Σίγουρα ένα Λιοντάρι σας έχει πάρει τα μυαλά και σας κάνει ό, τι θέλει με τον δικό του τρόπο. Εσείς μέσα σας επαναστατείτε αλλά για λίγο θα αφεθείτε στην τολμηρή γοητεία του. Ακόμα και απόφαση γάμου μπορεί να πάρετε, οι γεννημένοι κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο. Ο έρωτας είναι δεδομένος και γενικά έχετε μια νέα διάθεση να δημιουργήσετε και να κάνετε καινούργια πράγματα. Είστε γενικά σε καλή φάση και προχωράτε μπροστά αφήνοντας πίσω σας άρρωστες καταστάσεις που δεν σας βόλευαν ποτέ και ούτε τελικά ήταν καλές για σας. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή θα τελειώσει ή θα γίνει πολύ σημαντική για σας. Εσείς κρατάτε το κλειδί αυτής της σχέσης και μάλλον διαχειρίζεστε καλά τα ξεσπάσματα, τα παράπονα αλλά και τις φιλοδοξίες σας. Ο καθρέπτης σας που είναι το άλλο πρόσωπο σας κάνει καλό να είναι πολύ ξεκάθαρος και συνεπής.



ΙΧΘΥΕΣ

pisces
Εδώ υπάρχει μια ροή ενέργειας που σχετίζεται με την επικοινωνία και την γνώση. Σίγουρα θα αναζητήσετε ένα άτομο που μπορεί να είναι Δίδυμος ή Τοξότης. Ίσως και να βαρεθήκατε και το πολύ συναίσθημα και να έχετε ανάγκη από άλλα πράγματα που σας ανοίγουν τους ορίζοντές σας διαφορετικά και ασυνείδητα αναζητάτε τα ταξίδια και την περιπέτεια. Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική γιατί θα έχετε την ευκαιρία να τα έχετε και τα δυο. Γι' αυτό μην απελπίζεστε, αν δεν κάτσει ο έρωτας με την πρώτη ματιά γιατί έτσι μέσα σας το ονειρεύεστε. Όλο το καλοκαίρι έχετε πολλές ευκαιρίες για ξαφνικές γνωριμίες και αναστατώσεις. Πάντως, ένας Καρκίνος εκπροσωπεί ένα κομμάτι πολύ σημαντικό για την ζωή σας. Ο δε Ζυγός μπορεί να βάζει όρια κυρίως στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο αλλά έχετε όλες τις πιθανότητες να ενδώσει και να υπάρχει δημιουργία και ταίριασμα. Αποφασίστε όμως εσείς τι ακριβώς θέλετε γιατί υπάρχουν στιγμές που τα θέλετε όλα.

www.astrology.gr

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι