Βιαστείτε: Μυστηριώδης εκατομμυριούχος μοιράζει... χρήματα!!!

billionaireΌσο περίεργο κι αν ακούγεται, είναι αλήθεια! Ένας μυστηριώδης εκατομμυριούχος με έδρα το Λονδίνο, ο «Mister Lucky», όπως αποκαλείται, μοιράζει χρήματα ζητώντας ως αντάλλαγμα από τους ευεργετηθέντες να φωτογραφηθούν και -το κυριότερο- να κάνουν κάτι καλό με τα λεφτά που τους δίνει!!!

Ο«Mister Lucky» λοιπόν κυκλοφορεί στο Λονδίνο και συναντά τυχαίους ανθρώπους σε καφετέριες ή στο Μετρό. Τους εξηγεί την πρωτοβουλία του και τους ζητά να του πουν τι θα έκαναν αν τους έδινε 1000 λίρες. Αν του αρέσει αυτό που θα ακούσει, τότε τους δίνει τα χρήματα και φωτογραφίζει τον «τυχερό»!!!
Ο εκατομμυριούχος, έχει δημιουργήσει τον διαδικτυακό τόπο we-are-lucky.com όπου εξηγεί την πρωτοβουλία του και δημοσιεύει φωτογραφίες των ανθρώπων που ευεργέτησε.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, ο λόγος που ονόμασε την πρωτοβουλία του wearelucky -δηλαδή «είμαστε τυχεροί»- είναι διότι και ο ίδιος αισθάνεται τυχερός που εργαζόμενος στο εξωτερικό κατάφερε να μαζέψει τόσα χρήματα ώστε να παραιτηθεί από όλα το 2011 και να ξανασκεφτεί τα πάντα, και τη ζωή του. Στόχος του όπως λέει ο ίδιος είναι να ανοίξει τα μάτια των ανθρώπων στις δυνατότητες της φιλανθρωπίας.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι