Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μοιράζει χρήμα


Λεφτά υπάρχουν στην Δυτική Περιφέρεια Ελλάδας, καθώς όπως αποδεικνύεται μοιράζονται χιλιάδες ευρώ για εργασίες οι οποίες στην πραγματικότητα δεν κοστίζουν τίποτα. Με λίγα λόγια, σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας εγκρίνεται η χορήγηση 15.252 ευρώ για τη δημιουργία λογαριασμού στο facebook, 6.150 ευρώ για τη δημιουργία καναλιού στο YouTube, 15.252 ευρώ για τη δημιουργία λογαριασμού στο Twitter, άλλα τόσα για τη δημιουργία λογαριασμού στο Google+ και μερικές χιλιάδες ευρώ ακόμη για ενέργειες που συνολικά στοίχισαν 83.025 ευρώ.

Το www.koutipandoras.gr επικοινώνησε με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Αγγελόπουλο, ο οποίος ήταν απασχολημένος με την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην Αχαΐα και δεσμεύτηκε ότι αύριο θα δώσει την επίσημη απάντησή του.

Πιο συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμ. 55/2012 απόφασή της η Επιτροπή Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας με θέμα «Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης (Ν.ΕΑ.) Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ενέκρινε την υλοποίηση του υποέργου 1 με τίτλο «Ηλεκτρονικές Υποδομές και Μέσα Προώθησης του Τουρισμού στη Δυτική Ελλάδα» και το υποέργο 3: με τίτλο «Συμμετοχή σε Διεθνείς και Εθνικές Τουριστικές Εκθέσεις» του προγράμματος «Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», άξονας Προτεραιότητας 07: Αειφόρος Ανάπτυξη & Ποιότητα Ζωής Δυτικής Ελλάδος, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Δείτε το σχετικό πίνακα:www.koutipandoras.gr

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι