Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 29/7 τα Ζώδια!

 
Κριός
21/3-20/4

Είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου, αγαπημένε Κριέ, και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Ωστόσο, πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Εδώ χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου, για να μην πελαγώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Αν δεν έχεις σχέση, η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες. Κάνε πρώτος την κίνηση προς το άτομο, που σου τραβάει την προσοχή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, θα βρεις κάποια εμπόδια και θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου και να κάνεις τους άλλους να σε ακούσουν. Μην χάνεις την υπομονή, αλλά ούτε και την επιμονή σου. Όσο για τα οικονομικά σου, φρόντισε να αποφύγεις έξοδα, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.





Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα μάλλον τα πόδια σου δεν πατάνε στη γη, αγαπητέ Ταύρε. Παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα, αν αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά και επικεντρωθείς στις ευχάριστες συζητήσεις, που έχεις να κάνεις με τον σύντροφό σου. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, εκδήλωσε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο άνετα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση. Μην ξεχνάς ότι για να κάνεις νέα ξεκινήματα, πρέπει να έχεις βάλει ένα πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου, επίσης, χρειάζονται πολύ προσοχή. Απόφυγε κάθε απόφαση, που έχει οικονομικό ρίσκο.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν, για να σου μιλήσουν για δικά τους προβλήματα και θα σε βαρύνουν αρκετά. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, στα αισθηματικά σου χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άτομο που θα σε συντροφεύει, σήμερα θα δεχθείς προσκλήσεις, που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, σήμερα θα έχουν κάποιες δύσκολες στιγμές και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ωστόσο, μπορείς να χειριστείς κάθε κρίσιμη κατάσταση, με λίγη ψυχραιμία. Τα οικονομικά σου πάνε λίγο καλύτερα, αρκεί να μην ξεφύγεις σήμερα με αγορές, που επιθυμείς να κάνεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αγαπητέ Καρκίνε. Όμως μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά να είσαι ανοιχτός να ακούς κι άλλες απόψεις και να μην γίνεσαι επίμονος, πάνω στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, μίλα με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Όσο για σένα, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πέρνα όσο καλύτερα γίνεται αυτό το κυριακάτικο, καλοκαιρινό βράδυ, χωρίς να αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι συνεχώς την κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα χρειαστούν πολύ δουλειά για να τελειώνεις με εκκρεμότητες, που έχεις αφήσει εδώ και καιρό. Προσοχή με ποιούς ανθρώπους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις που φαίνονται κερδοφόρες, ίσως να μην είναι. Μην παρασυρθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα, τώρα που ο Ερμής κινείται ανάδρομα και σου βάζει τρικλοποδιές.





Λέων
23/7-23/8

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα κλίμα, που επηρεάζει όλα τα ζώδια. Εσύ όμως, αγαπητέ Λέων, έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία σήμερα και όσα ακούς σε αποσυντονίζουν εντελώς. Άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις. Δώσε τέλος σε όποια κατάσταση σε καταπιέζει και δεν σε αφήνει να περνάς καλά. Αν ακόμη δεν έχεις συναντήσει κάποιο ενδιαφέρον άτομο, που θα κατακτήσει την καρδιά σου, έχεις κάθε πιθανότητα να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα έχεις να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και ίσως να φέρουν εντάσεις και προστριβές. Προσπάθησε όμως να μην ξεφύγεις από τα όρια. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν. Μην αφήνεις θέματα που ανήκουν στο παρελθόν, να σου δημιουργούν πρόβλημα.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, καλύτερα να μείνεις μακριά από κάποια άτομα, που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρθεις σε σύγκρουση μαζί τους. Γενικά, επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, στα αισθηματικά σου θα περάσεις μία ευχάριστη ημέρα. Είναι όμως και στο χέρι σου να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος σου, για να περάσεις ακόμα καλύτερα. Πάντως, αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, η μέρα φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένεις. Φέρσου αναλόγως.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, θα σου δοθεί σήμερα η δυνατότητα να κάνεις νέες και συμφέρουσες συμφωνίες ή να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις, που στέκονται εδώ και καιρό εμπόδιο στα σχέδια σου. Πρέπει να ασχοληθείς άμεσα με τα οικονομικά σου, γιατί τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί και σου δημιουργούν πρόβλημα.






Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου κάποιες λύσεις. Μην αποφεύγεις να κάνεις κάτι, με το άλλοθι ότι θα αναλάβουν δράση κάποιοι άλλοι. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή, για να λύσεις προβλήματα που σε κουράζουν εδώ και καιρό. Σε αυτή την προσπάθεια θα σε βοηθήσουν και κάποιοι καλοί φίλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να πεις αυτά που σε απασχολούν στο ταίρι σου. Είναι η μόνη λύση για να σώσεις την κατάσταση. Εσύ που έχεις ερωτικές μοναξιές, σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου έχεις αρκετές υποχρεώσεις, αλλά με έναν καλό προγραμματισμό, θα τα φέρεις όλα σε ένα σημείο εξέλιξης και θα ηρεμήσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου δείχνουν σημεία ανάκαμψης. Προκύπτουν κερδοφόρες ευκαιρίες. Μην τις αγνοήσεις.






Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, σε κυριεύει μια ακατάπαυστη επιθυμία να εκπληρώσεις σχέδια, που δεν έχεις ολοκληρώσει εδώ και καιρό. Είναι μια πολύ καλή στιγμή να ασχοληθείς με δικές σου ανάγκες και να κάνεις πραγματικότητα κάποια από τα όνειρά σου. Άλλωστε, έχεις κουραστεί αρκετά και σου αξίζει λίγη ξεκούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα ίσως προκύψουν κάποιες στιγμές έντασης μέσα στη σχέση σου. Βρες την ηρεμία και την υπομονή να λύσεις τα θέματά σου, χωρίς φωνές. Αν είσαι μόνος, πέρνα μια όμορφη Κυριακή, κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν. Η νέα γνωριμία θα έρθει σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου δείξε μεγάλη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες που σε προβληματίζουν. Μην αποφασίσεις βιαστικά, γιατί μάλλον θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου θα σε αγχώσουν, αλλά κυρίως εξ αιτίας της δικής σου τάσης να ξοδεύεις αλόγιστα.





Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει δυναμικό και αποφασισμένο για όλα, φίλε Τοξότη. Κάποια θέματα βρίσκουν λύση και εσύ είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου. Εκμεταλλεύσου αυτή σου την ενεργητικότητα, για να ανοίξεις τον δρόμο προς την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, αν κρατήσεις μακριά τα προβλήματα της δουλειάς σου, μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά με τον σύντροφο σου. Μην χαλάσεις το κλίμα με το άγχος σου. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και έχε το νου σου, γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι πολύ κοντά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και σήμερα καλό είναι να αποφύγεις κάθε αλλαγή, που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες. Κράτησε τα οικονομικά σου υπό έλεγχο και σκέψου κάποιες προτάσεις που θα προκύψουν, αφού μπορούν να σου αποφέρουν νέα έσοδα.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα, αγαπητέ Αιγόκερε, να αξιοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες, για να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας. Ό,τι είχες αφήσει στην τύχη του, θα το αναλάβεις προσωπικά και θα τα καταφέρεις περίφημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν, που σε κυνηγούν ακόμα. Απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Αιγόκερων, είσαι σε μια περίοδο που η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη. Κάνε λίγο υπομονή και μην χάνεις το κριτήριό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η μέρα μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, και πρέπει να είσαι ήρεμος, για να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα και δημιουργήσεις ανεπανόρθωτες καταστάσεις. Πάντως, στα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλύτερα και θα κάνεις συζητήσεις και συμφέρουσες συμφωνίες.






Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη, φίλε Υδροχόε, και υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό, αλλά και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, ίσως να προκύψουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, θα ανακαλύψεις πως κάποια γνωριμία, που έχεις κάνει τώρα τελευταία, είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νόμιζες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες και μάλιστα χωρίς να τις περιμένεις. Έχετε το νου σου να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις δεόντως. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη, αν αποφασίσεις να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Γενικά, να θυμάσαι πως κάθε σου κίνηση σήμερα χρειάζεται σκέψη και προγραμματισμό.





Ιχθείς
20/2,20/3

Η μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, και έτσι πρέπει να την αφήσεις να εξελιχθεί. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Προτίμησε την ειλικρίνεια, για να μην βρεθείς μπλεγμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, στα αισθηματικά σου νιώθεις μια ανασφάλεια, που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην βγάλεις τόσο γρήγορα τα συμπεράσματά σου. Αν είσαι μόνος, υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Πέρνα καλά φλερτάροντας και μην απογοητεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ιχθύ, η επαγγελματική σου ζωή πάει καλά, όσο κι εσύ είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Δούλεψε ομαδικά και θα δεις άμεσο αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί τα πολλά έξοδα θα σε αποσυντονίσουν.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι