SHAYA: Για μένα, αν είσαι ρατσιστής, είσαι β’ κατηγορίας άνθρωπος


 

Για τον ρατσισμό που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και την προοπτική να κάνει οικογένεια σύντομα μίλησε στο περιοδικό Adore της Θεσσαλονίκης η Shaya.

Για τον ρατσισμό: «Είναι γενικά θέμα ελληνικής νοοτροπίας αυτό. Όσο θυμάμαι από τη Δανία και τη Σουηδία που έζησα, όσοι πήγαιναν εκεί από άλλη χώρα για να ζήσουν και έκαναν την προσπάθειά τους εκεί κέρδιζαν τον σεβασμό των κατοίκων της περιοχής. Εδώ υπάρχουν και αυτοί που σου λένε “πήγαινε σπίτι σου που θέλεις να τραγουδήσεις ελληνικά τη στιγμή που δεν έχεις τόσο καλή προφορά”. Δηλαδή, είναι πολύ πίσω. Όμως αυτοί δεν μ’ ενδιαφέρουν. Δεν μπορούμε το 2012 να είμαστε ρατσιστές. Δεν μιλάω μόνο για το χρώμα, μιλάω για όλα. Για μένα, αν είσαι ρατσιστής, είσαι β’ κατηγορίας άνθρωπος».

Για τον γάμο και την οικογένεια: «Το θέμα είναι δεν ξέρω κατά πόσο θα χτυπήσει. Δεν ονειρεύτηκα ποτέ ότι θα φορούσα νυφικό. Ούτε καν. Ούτε τι νυφικό θέλω, ούτε πώς θα είναι ο γάμος. Να φανταστείς για μένα ο ιδανικός γάμος θα ήταν στο Λας Βέγκας μέσα στην τρέλα, οι δυο μας, με έναν άσχετο μάρτυρα...Θέλω παιδιά. Αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά. Θέλω να γίνω μανούλα».

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι