Ενισχύεται και το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή...

Πολλά είναι τα συμπεράσματα μετά το χτεσινό επεισόδιο στον ΑΝΤ1. Οι αναλύσεις που ακολούθησαν πάρα πολλές , τόσο τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές, όσο και διαδικτυακές.

Η πρώτη αίσθηση που καταγράφεται είναι πως το ΚΚΕ μετά τα χτεσινά , πάει για αύξηση ποσοστών, καθώς η στάση της Λιάνας Κανέλη να υπερασπιστεί την "συντρόφισσα" της , έστω και αν αυτή ανήκει σε άλλο κόμμα της αριστεράς, καταγράφηκε στα θετικά, καθώς το στέλεχος του ΚΚΕ , αντέδρασε με "γνήσια" αριστερά αντανακλαστικά, απέναντι στον ιδεολογικό αντίπαλο, όπως είναι αυτός της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα δεν ήταν λίγος ο κόσμος που επικρότησε την στάση αυτή , λέγοντας πως η Λιάνα λειτούργησε σαν εκφραστής όλης της Αριστεράς την δεδομένη στιγμή.

Από την άλλη η Χρυσή Αυγή δεν φαίνεται να χάνει , αλλά αντίθετα να ενισχύεται από το χτεσινό σκηνικό, καθώς η κίνηση αυτή του Κασιδιάρη, φαίνεται να άρεσε σε ένα "σκληροπυρηνικό" κοινό.


 Η σελίδα των θαυμαστών του στο facebook, ήδη έχει φτάσει τα 7.000 σχεδόν μέλη, ενώ χαρακτηριστική είναι η στιχομυθία που έγινε στην χτεσινοβραδυνή εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε κάποια στιγμή την συνεργάτιδα του τι μηνύματα στέλνει ο κόσμος για το περιστατικό και εκείνη φάνηκε να "παγώνει". Την ρώτησε "είναι μοιρασμένα;"

Και εκείνη απάντησε οτι πλειοψηφούν συντριπτικά αυτά υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Σε κάθε περίπτωση οι παρενέργειες της χτεσινής μάχης θα είναι σημείο αναφοράς από δω και στο εξής.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι