ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΜΑΡΑ!

Αναδημοσίευση από rousfetologos.wordpress.com

Τα έγγραφα μέσα στα αρχεία είναι ΧΩΡΙΣ μαύρες γραμμές… δεν είναι μόνο το παρακάτω βέβαια, είναι ένα απλό παράδειγμα από τα δεκάδες μέσα στα αρχεία! Κατεβάστε για περισσότερα.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ

Μέσα περιέχονται παρακλήσεις, συστάσεις για ρουσφέτια, επισκεπτήρια, ευρετήρια κ.α. Τα έγγραφα είναι από το πολιτικό γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα, την περίοδο που ήταν Ευρωβουλευτής το 2005-2006. Τα βρήκα τυχαία στο facebook σε ένα λινκ που έδινε ένας ενονόματι “Rousfetia Samara”, δεν τα διέρρευσα εγώ.

Ωστόσο είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω την εγκυρότητα των εγγράφων γιατί γνωρίζω προσωπικά άτομα που αναφέρονται στο επισκεπτήριο (που περιέχεται μέσα στα έγγραφα) και ξέρω πολύ καλά οτι αυτά τα άτομα είχαν πάρε-δώσε με τον Σαμαρά. Για την ακρίβεια περιφανεύονται που είχαν διορίσει τα παιδιά τους. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (αν όχι της υφηλίου)!!

Εάν είστε από Μεσσηνία δείτε τα αρχεία αναλυτικά. Αν όχι στα ρουσφέτια, στο επισκεπτήριο του γραφείου ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρείτε κάποιο γνωστό σας που ξέρετε οτι είναι κομματόσκυλο της ΝΔ.
Εάν πάλι δεν είστε από Μεσσηνία, δείξτε τα σε κάποιον που είναι ;)

MIRRORS:

rousfetologos.wordpress.com

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι