Απήγαγαν καρκινοπαθή για να του κλέψουν τα χρήματα της επέμβασης που θα έκανεΟ καρκινοπαθής είχε κάνει εκστρατεία στο ίντερνετ για να μαζέψει τα χρήματα της επέμβασης και έτσι έγινε στόχος συμμορίας Ένας νεαρός Βραζιλιάνος, που έγινε πασίγνωστος στη χώρα του γιατί έκανε ιντερνετική εκστρατεία για να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειαζόταν για να υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση αποκατάστασης του προσώπου του, απήχθη από μια συμμορία που προσπάθησε να του κλέψει τα λεφτά της εγχείρισης.

Ο Οζιέλ ντε Ολιβέιρα, 22 ετών, από την Πολιτεία Μάτο Γκρόσο του Αμαζονίου, έπασχε από καρκίνο στο στόμα και λόγω των όγκων είχε παραμορφωθεί το πρόσωπό του. Τον Μάρτιο αποκάλυψε την ιστορία του και ξεκίνησε μια εκστρατεία μέσω του Ίντερνετ για να συγκεντρώσει χρήματα. Κατάφερε τελικά να μαζέψει 107.000 ρεάλ (περίπου 50.000 ευρώ) για να χειρουργηθεί τον επόμενο μήνα στο Σάο Πάολο.

Την περασμένη Κυριακή, αφού συνόδευσε την αρραβωνιαστικά του στο σπίτι της, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Μετά από αρκετές ώρες ερευνών και χάρη σε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα ενός ατόμου που είπε ότι αναγνώρισε τον νεαρό, η αστυνομία συνέλαβε την Δευτέρα τους τρεις απαγωγείς του Οζιέλ μέσα στο υποκατάστημα μιας τράπεζας στην κοινότητα Λούκας Βέρντε.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Μαρτσέλο Τόρας, οι αστυνομικοί έφτασαν στην τράπεζα τη στιγμή που ο Οζιέλ θα έβγαζε χρήματα από το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης.

Ο άτυχος νεαρός είναι καλά στην υγεία του και θα χειρουργηθεί, όπως ήταν προγραμματισμένο, τον Ιούλιο.

newsit.gr

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι