Διάσημη Ελληνίδα έμεινε έγκυος και... έκανε γυμνή φωτογράφιση!


Σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, αλλά δεν δίστασε να φωτογραφηθεί γυμνή για έναν ιερό σκοπό, προκειμένου να πείσει τις γυναίκες ότι μπορούν αντικαθιστώντας απλές τους συνήθειες να σωθούν από τον καρκίνο του μαστού...

Μιλάμε για τη γνωστή σε όλους μας Μαργαρίτα Δρούτσα, ραδιοφωνική παραγωγό και υπεύθυνη P.R της « Ελληνικής Θεαμάτων».

Η φωτογράφηση έγινε στα πλαίσια της μεγάλης εκστρατείας του Life & Style για τον καρκίνο του μαστού με σύνθημα « Η πρόληψη δίνει ζωή»:
«Οφείλουμε στον εαυτό μας να προλαβαίνουμε το καθετί – μικρό ή μεγάλο – που μπορεί να μας συμβεί. Ειδικά όταν είναι στο δικό μας χέρι. Πρέπει να μάθουμε να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και ειδικότερα το στήθος, που είναι κομμάτι του σώματος που εκπροσωπεί τον όρο «γυναίκα». Μια ετήσια ψηλάφιση και ένα τεστ παπ είναι πιο εύκολα και ξεκούραστα από τις ώρες περπατήματος που κάνεις στο Κολωνάκι για να βρεις την τσάντα των ονείρων σου. Μια μαστογραφία είναι πιο γρήγορη από τη μια ώρα που κάθεσαι στο κομμωτήριο. Μια ακτινογραφία κοστίζει λιγότερο από ένα μανικιούρ. Μια ψηλάφηση του εαυτού σου την ώρα που βλέπεις τηλεόραση δεν κοστίζει απολύτως τίποτα! Εξαρτάται λοιπόν αποκλειστικά από σένα να προλάβεις να σώσεις τη ζωή σου».

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι