Κύμα ένοπλων ληστειών τη νύχτα – Έκλεψαν μέχρι και ποδήλατα!

Κύμα ένοπλων ληστειών τη νύχτα – Έκλεψαν μέχρι και ποδήλατα! 
Κύμα ένοπλων ληστειών σημειώθηκε τη νύχτα σε διάφορα σημεία της Αττικής, ενώ κλάπηκαν ακόμα και… ποδήλατα από εφήβους! 



Το βράδυ λίγο μετά τις 9, στην Αγία Παρασκευή, επτά άτομα, τα οποία σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν αλλοδαποί, επιτέθηκαν σε τρεις ανήλικους, 14-15 ετών, οι οποίοι έκαναν βόλτα με τα ποδήλατα τους, τους ακινητοποίησαν, τους άρπαξαν τα ποδήλατα και τα κινητά τους τηλέφωνα και εξαφανίστηκαν.

Σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην λεωφόρο Κηφισίας 51 στους Αμπελόκηπους, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε σπίτι, ιδιοκτησίας δύο νεαρών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στις 03.36 στη Νέα Ερυθραία, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι που διαμένει ηλικιωμένο ζευγάρι και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν 2.500 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο πιστωτικές κάρτες και τα κλειδιά Ι.Χ. αυτοκινήτου, με το οποίο διέφυγαν.

Σημειώνεται ότι ένοπλες ληστείες διαπράχθηκαν σε κατάστημα τροφίμων στα Καμίνια, σε κατάστημα fast food στις Αχαρνές, σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων στο Περιστέρι, σε βάρος δύο πολιτών στον δρόμο, στην Δραπετσώνα, καθώς και σε βάρος ενός ακόμα, στη συμβολή Τσόχα και Σούτσου, δίπλα στο κτίριο της ΓΑΔΑ.
Μια ωραία ατμόσφαιρα…

newpost.gr

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι