ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έκαναν σεξ στην ύπαιθρο και τους διέκοψε ένα… γεράκι



Όταν επιδίδεσαι σε υπαίθριο σεξ και μάλιστα μέρα μεσημέρι, αυτά παθαίνεις.

Ο λόγος για ένα ζευγάρι Πατρινών που επέλεξε την περιοχή πίσω από τον πάρκινγκ του νοσκοκομείου του Ρίου, για να επιδοθεί σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο αυτοκίνητο. Που να ήξεραν όμως οι δύο εραστές, ότι την πράξη θα διατάρασσε ένα… γεράκι!

Σύμφωνα με το dete.gr, o ιδιοκτήτης εκπαιδευμένου γερακιού, μαζί με φίλο του και “συνεργάτη” του στο τάϊσμα του εξημερωμένου αρπακτικού πουλιού, βρέθηκαν προ ημερών στην περιοχή προκειμένου να αφήσουν ελεύθερο το γεράκι και αυτό να επιστρέφει στο χέρι του ιδιοκτήτη (ο οποίος φορά ειδικό δερμάτινο γάντι) για να φάει… τον μεζέ του! Το γεράκι άρχισε να πετά και όπως ήταν φυσικό “έκραζε” στη θέα άλλων πουλιών που πετούσαν δίπλα του.

Όμως, τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και ο συνεργάτης του… δεν άκουγαν μόνο τις φωνές του γερακιού, αλλά και κάποιες άλλες διαφορετικού τύπου “κραυγές” που έβγαιναν από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, τα τζάμια του οποίου είχαν καλυφθεί με ρούχα (λες και ήσαν απλωμένα στα παράθυρα). Οι δύο άνδρες δεν έδωσαν σημασία (κατάλαβαν τι συνέβαινε στο εσωτερικό του οχήματος), όμως το ζευγάρι προφανώς αναστατώθηκε!

Ακούγοντας τις κραυγές του γερακιού αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τις δικές τους κραυγές και αφού… έβαλαν κάτι πάνω τους, άνοιξαν τα παράθυρα και άρχισαν να ψάχνουν στον ουρανό (για να εντοπίσουν το πουλί που έκραζε). Όταν είδαν το πανέμορφο πουλί ο άνδρας (γύρω στα 50) άρχισε να δείχνει στην σύντροφό του (γύρω στα 40) το γεράκι και οι δύο μαζί να εκφράζονται με θαυμασμό για το πέταγμά του και τις “φιγούρες” του μέχρι την προσγείωσή του στο χέρι του ιδιοκτήτη.
Για είκοσι περίπου λεπτά το ζευγάρι είχε παρατήσει τα ερωτικά του καμώματα και ασχολείτο με το… πουλί!

Μέρα μεσημέρι…

Όταν όμως ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να επιστρέψει στην πόλη, οι δύο εραστές συνέχισαν απτόητοι! Τοποθέτησαν και πάλι τα ρούχα τους στα παράθυρα του αυτοκινήτου, τα έκλεισαν ώστε να “μαγκώσουν” και… επιδόθηκαν στο δεύτερο μέρος της ερωτικής τους επαφής!
Αν πάντως κρίνουμε και από την ώρα του ραντεβού… τίποτα δεν εμποδίζει δύο εραστές να εκτονωθούν! Ακόμη και αν ο ήλιος φωτίζει τα πάντα στον πλανήτη, ακόμη και αν βρίσκονται σε χωράφι κοντά σε πολυσύχναστο χώρο όπως ένα νοσοκομείο, ακόμη και όταν ένας παράξενος επισκέπτης… διακόπτει προσωρινά την “πράξη”!

radar.gr

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι