Σεξ Στις Τουαλέτες Καφετεριών,Για Λίγα Ευρώ,Από Ελληνίδες Και Ξένες!!!

Σεξ στις τουαλέτες καφετεριών για λίγα ευρώ κάνουν όχι μόνο ξένες γυναίκες, αλλά και Ελληνίδες. Ο δημοσιογράφος Άγγελος Πυριόχος σχολιάζει με τον δικό του τρόπο το γεγονός…
“Φαντασθείτε τι σάλος, τι σκάνδαλο, τι ντροπή, τι αποτροπιασμός, οποία οδύνη, εάν ανήλικη μετέδιδε τον ιό του Aids σε ενήλικα με τον οποίο συνευρέθη σε τουαλέτα καφετέριας.

 Για 5 ευρώ. Το υπουργείο Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και δεν ξέρω τι άλλο είναι ή θα είναι, εκτός του ότι θα τιμωρούσε με αποβολή τη μαθήτρια, θα υποχρέωνε όλες τις ανήλικες μαθήτριες και μη, να κάνουν υποχρεωτικώς τεστ ανίχνευσης του ιού. Να μάθουν να φέρονται τα παλιοκόριτσα. Που παίρνονται στις τουαλάτες για 5 ευρώ! Ντροπή! Και δεν ξέρω ποια είναι η μεγαλύτερη ντροπή. Το ποσόν, η αξία της συνεύρεσης, η συνεύρεση ή μήπως το ότι κανείς δεν ασχολείται με τους πελάτες.

Εκτός βεβαίως από τον δυστυχισμένο οικογενειάρχη, που ίσως μετέφερε την ασθένεια στη σύζυγό του, την οποία κόλλησε από συμμαθήτρια του γιου του, ενδεχομένως το κορίτσι του γιου του, έχει όμως ελαφρυντικό. Δεν γνώριζε ότι το κορίτσι της τουαλέτας, ήταν το κορίτσι του γιου του. Και πάνω απ’ όλα, είμαστε Ελληνες μωρέ! Επιβήτορες. Βουκεφάλες! Κάπου, δεν χρειάζεται να αναφέρω το όνομα της περιοχής, ενήλικοι πατριώτες, λεβέντες άνδρες και καραμπουζουκλήδες ψηφοφόροι, πηγαιναν με ανήλικες Βουλγάρες για 5 ευρώ. Καλά μιλάμε… τσάμπα. Οσο ένα μικρό καρπούζι. Μέγα σκάνδαλο. Ξεσηκώθηκε η τοπική κοινωνία, αύριο θα ξεσηκωθεί ολόκληρο το έθνος. Να φύγουν οι ανήλικες Βουλγάρες. Χαλάνε την πιάτσα. Μπορεί να είναι φορείς ιών, πατέρων, αδελφών και θείων.

 Γκρεμίζουν τα θεμέλια των αγίων οικογενειών. Εμείς, δεν είμαστε όποιοι κι όποιοι. Είμαστε πατρίς θρησκεία οικογένεια. 3 σε 1. Και ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Τον αποπλάνησε το παλιοκόριτσο με την προσφορά του. 5 ευρώ. Ούτε κινέζικο να αγόραζε. Ο νόμος προστατεύει τον πελάτη; Θα σας γελάσω. Υπάρχει θέμα ηθικής; Να το πω αλλιώς. Υπάρχει ηθική; Τσίπα; Βεβαίως υπάρχει. Εάν μάθει πατριώτης ότι η ανήλικη κόρη του “συνευρίσκεται” στις τουαλέτες καφετεριών για να πληρώσει τον καφέ της θα την σκοτώσει. Για να ξεπλύνει την ντροπή. Εγκλημα τιμής. Δηλαδή 5 ευρώ. Και μετά, θα πάει να ξεσκάσει σε μια ανήλικη Βουλγάρα, για την Ελλάδα ρε γ@μώτο. Πώς γίναμε έτσι στην Ελλάδα ρε γ@μώτο”.

ierosagon

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι