Άδεια οπλοφορίας ζήτησε ο Η. Κασιδιάρης


 


Για την προστασία της σωματικής του ακεραιότητας Αίτηση για άδεια οπλοφορίας κατέθεσε ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε στην Γενική Ασφάλεια Αττικής συνοδευόμενος από δύο μέλη του κόμματος και έναν ιερέα και κατευθύνθηκε στον έκτο όροφο όπου βρίσκεται τμήμα Όπλων και εκρηκτικών της κρατικής Ασφάλειας.

Ο κ. Κασιδιάρης υπέβαλλε αίτηση στο αρμόδιο τμήμα για την έκδοση άδειας οπλοφορίας και οπλοκατοχής για την ασφάλεια της σωματικής του ακεραιότητας.

Σύμφωνα με το νόμο για την έκδοση της σχετικής άδειας αποφαίνεται ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών, οποίος έχει την ευχέρεια να αρνηθεί την έκδοση της άδειας, ωστόσο, σύμφωνα με το νόμο, αυτός που ζητά άδεια οπλοφορίας πρέπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Κασιδιάρης έχει ανοιχτά θέματα με τη Δικαιοσύνη, δεδομένου ότι εκκρεμούν ορισμένες δίκες εις βάρος του.

Εάν ο εισαγγελέας αρνηθεί να του χορηγήσει την άδεια οπλοφορίας, η σχετική νομοθεσία δίνει τη δυνατότητα στην Αστυνομία να χορηγήσει σε αυτόν που ζητάει την άδεια. newsbeast.gr

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι