Μάνα στη φυλακή για αποπλάνηση του... γιου της

Σε τέσσερα χρόνια και οκτώ μήνες φυλακή καταδικάστηκε μια 32χρονη από το Ανώτατο δικαστήριο της Napa County στην Καλιφόρνια για αιμομιξία με τον 16χρονό γιο της!
Παρά το ό,τι προσπάθησε να πείσει δικαστές και ακροατήριο ότι η φύση της σχέσης τους ήταν "γενετικής έλξης" δεν κατάφερε να τους πείσει και θα βρεθεί πίσω από τα σίδερα της φυλακής.
Όλα ξεκίνησαν στις 2 του περασμένου Μάρτη όταν η νεαρή μάνα έκλεισε ραντεβού με τον γιο της σε ένα μοτέλ και του έκανε στοματικό έρωτα. Μάλιστα το περιστατικό κατέγραψε ο νεαρός με το κινητό του!
Σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης η 32χρονη Mistie Rebecca Atkinson είχε να δει τον γιο της περισσότερο από 15 χρόνια καθώς αυτός έμενε με τον πατέρα του ο οποίος είχε και την επιμέλειά του μετά το χωρισμό τους.
Στο δικαστήριο βρέθηκαν και ειδικοί ερευνητές οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι στην υπόθεση δεν υπήρχε η δικαιολογία της σεξουαλικής γενετικής έλξης.
Στην κατάθεση της η 32χρονη τόνισε ότι δεν είχε καμία επαφή με το γιο της μέχρι πέρσι όταν άρχισε να του στέλνει ανάρμοστα μηνύματα στο Facebook
"Φαίνεται ότι δεν είχε καμία επαφή με τον γιο της εδώ και 15 χρόνια" ανέφερε μια πηγή στην New York Daily News και πρόσθεσε "Εκείνη επικοινώνησε μαζί του στα τέλη του περασμένου χρόνου μέσω του Facebook και του έστελνε ανάρμοστα μηνύματα”.
Η σχέση τους ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν συγγενείς του αγοριού ανέφεραν στην αστυνομία ορισμένα από τα ανάρμοστα μηνύματα στο Facebook ανάμεσα στον 16χρονο και την μητέρα του.
Εκτός του βίντεο που βρέθηκε στο κινητό του νεαρού αγοριού η 32χρονή έστειλε επίσης μέσω MMS γυμνές τις φωτογραφίες στο κινητό του.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι