Εκδηλώσεις κατά της βίας σε βάρος μεταναστών

Με αφορμή τις επιθέσεις που δέχθηκαν τις τελευταίες ημέρες από αγνώστους δράστες τρεις οικονομικοί μετανάστες και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά, διοργανώνται στα Χανιά εκδηλώσεις κατά της βίας. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται την ερχομένη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στα Πευκάκια της Νέας Χώρας και την ερχόμενη Πέμπτη την ίδια ώρα στο Εργατικό Κέντρο Χανίων,

«Οι δολοφονικές επιθέσεις των τελευταίων ημερών σε βάρος οικονομικών μεταναστών, πρέπει να καταδικαστούν από το σύνολο της κοινωνίας. Είναι υπόθεση όλων να μην επιτρέψουμε να γενικευτούν τέτοια φαινόμενα» δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης, Σεραφείμ Ρίζος.

«Πρόκειται για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου χωρίς κανένα ιδεολογικό έρεισμα, από άτομα που απαξιώνουν την ανθρώπινη ζωή και δεν έχουν σχέση με την κοινωνία. Ζητάμε από την αστυνομία να ασχοληθεί με τα συγκεκριμένα εγκλήματα και από την κοινωνία να αναλογιστεί το μέγεθος του προβλήματος που πρέπει να αντιμετωπισθεί»
είπε ο εκπρόσωπος του δικηγορικού συλλόγου Χανίων, Νίκος Τζάρας,

«Καταδικάζουμε τις επιθέσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες. Θα πρέπει η πολιτεία και η αστυνομία να τιμωρήσουν αυτές τις εγκληματικές πράξεις και να τιμωρηθούν οι ένοχοι γιατί σε διαφορετική περίπτωση τέτοιες πράξεις θα αναπαράγονται» δήλωσε ο Φώτης Ποντικάκης, εκπρόσωπος του συλλόγου δασκάλων-νηπιαγωγών,

Την καταδίκη κάθε μορφής βίας σε βάρος μεταναστών από την κοινωνία, ζήτησε το μέλος του φόρουμ μεταναστών Κρήτης Αμπντούλ Χατζή.
 
trelokouneli.gr

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι