Γερμανοτσολιάδες

Έτοιμοι είναι οι παίκτες της εθνικής μας ομάδας για τον αγώνα εναντίον της Γερμανίας. Οι παίκτες μας δεν έχουν καθόλου άγχος, αφού, αν νικήσουν, θα γίνουν ήρωες, ενώ, αν ηττηθούν, θα δηλώσουν πως έκατσαν να χάσουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προδοσία των Ελλήνων πολιτικών.
Οι παίκτες της εθνικής μας είναι ενθουσιασμένοι που θα βρίσκεται στην κερκίδα η Άνγκελα Μέρκελ και έχουν αποφασίσει πως, αν βάλουν γκολ, θα πάνε μπροστά της και θα πιάνουν τα’ αρχίδια τους και θα της κάνουν κωλοδάχτυλα.
Βέβαια, δεν αποκλείεται οι διεθνείς μας να αλλάξουν γνώμη και –για να μην διαταραχτούν ακόμα περισσότερο οι σχέσεις των δυο χωρών- να αρκεστούν στο να χαιρετήσουν την κυρία Μέρκελ ναζιστικά.
Οι παίκτες της εθνικής μας θα φοράνε μαύρα περιβραχιόνια -σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του Αλκέτα Παναγούλια-, ενώ θα φοράνε όλοι και το μουστάκι του Χίτλερ.
Ο Φερνάντο Σάντος έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο γήπεδο, αν και προβληματίζεται για τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Καραγκούνη.
Ο Γιώργος Καραγκούνης πρότεινε να παίξει μεταμφιεσμένος σε Γιώργο Σαμαρά αλλά η πρότασή του απορρίφθηκε επειδή θα του φεύγει η περούκα, όταν θα κάνει κωλοτούμπες.
Πιο πιθανός για αντικαταστάτης του Καραγκούνη είναι ο Σωτήρης Νίνης αλλά ο Φερνάντο Σάντος σκέφτεται να κάνει την έκπληξη και να κατεβάσει μια γυναίκα στην ενδεκάδα, για να στείλει ένα μήνυμα στον Αντώνη Σαμαρά που είναι μισογύνης και έβαλε μόνο δυο γυναίκες στην κυβέρνηση.
Ήδη, έχει κληθεί από την Ελλάδα για να αντικαταστήσει τον Καραγκούνη η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία θα «γεμίσει» τον χώρο του κέντρου επειδή είναι κρεβατογεμίστρα.
pitsirikos

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι