Καλοκαιρινός καιρός, ιδανικός για εξορμήσεις στη παραλία

 Καλοκαιρινός καιρός, ιδανικός για εξορμήσεις στη παραλία
Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος σήμερα και η μέρα είναι ιδανική για εξορμήσεις σε παραλίες και εξοχές.
Γενικά αίθριος και ζεστός προβλέπεται ο καιρός σήμερα, με πιθανότητα μεμονωμένων τοπικών βροχών στα βόρεια ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα, καθώς και λίγη συννεφιά από τα βορειοδυτικά.
Στην Αττική, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος με τοπικές νεφώσεις που θα αναπτυχθούν απο το απόγευμα, ενω η θρμοκρασίαθα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Για τη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες μπόρες στα ορεινά, ενω το βράδυ στη δυτική Μακεδονία οι νεφώσεις θα αυξηθούν.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμενεται γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 13 και 33 βαθμών Κελσίου
Για τις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Για αύριο Τρίτη, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια καθώς και λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πιθανόν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο και τη Μακεδονία το μεσημέρι και το απόγευμα.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι