Το στοίχημα του σχηματισμού κυβέρνησης

Το στοίχημα του σχηματισμού κυβέρνησης

Παίρνει την πρώτη διερευνητική ο Αντώνης Σαμαράς - Θετικές ενδείξεις για συμμετοχή ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. - Σταθερή κυβέρνηση απαιτεί η τρόικα

Την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας προέταξε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη πανηγυρική δήλωσή του στο Ζάππειο, προσκαλώντας «όλες τις δυνάμεις που συμμερίζονται τους ίδιους στόχους με άξονα την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας να συνδράμουν και να στηρίξουν μια επί της ουσίας οικουμενική κυβέρνηση».

«Η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι «ο λαός ψήφισε την παραμονή της χώρας στο ευρώ, με πολιτικές που θα φέρουν δουλειές, για να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας, ανάπτυξη, δικαιοσύνη και ασφάλεια για τους Έλληνες πολίτες».

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΝΔ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι ώρα για μικροκομματικά παιχνίδια και λαϊκιστικές πολιτικές. «Θα σεβαστούμε την υπογραφή και την αξιοπρέπεια της χώρας με πλήρη συνείδηση» σημείωσε ο κ. Σαμαράς, τονίζοντας ότι «πλέον από κοινού με τους Ευρωπαίους εταίρους για αναπτυξιακές πολιτικές και έξοδο από την κρίση».

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι