Bλέπουν καλά τα μάτια μας; Ο John Travolta ντυμένος τραβεστί

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τους δύο άνδρες μασέρ να τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση, ο John Travolta δέχεται ένα ακόμη "χτύπημα".

Αυτή τη φορά από την εφημερίδα "National Enquirer" η οποία δημοσιεύει φωτογραφίες με τον ηθοποιό ντυμένο... γυναίκα.

Μπορεί ο ένας μασέρ να απέσυρε την αγωγή του, όμως σύμφωνα με τον δεύτερο, η ομάδα του διάσημου ηθοποιού του προσέφερε 125.000 δολάρια για να αποσύρει τη δική του, κάτι που δε δέχτηκε. Το πρόβλημα είναι πως ο John Travolta  έρχεται αντιμέτωπος με ένα ακόμη σκάνδαλο.
Αυτό της δημοσίευσης φωτογραφιών του στις οποίες εμφανίζεται ντυμένος γυναίκα.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "National Enquirer", οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν είναι από κάποιο γύρισμα, αλλά από ένα πάρτι στο οποίο είχε πάει ο διάσημος ηθοποιός το 1997, έξι χρόνια δηλαδή μετά από το γάμο του με την Kelly Preston.
Ο Travolta φοράει ξανθιά περούκα, ένα λευκό φόρεμα με καφέ ζώνη, σκουλαρίκια, κολιέ ενώ εμφανίζεται με πολύ έντονο μακιγιάζ. Αν δεν πρόκειται για αποκριάτικο πάρτυ -κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί πουθενά- τότε ο ηθοποιός έχει σοβαρό θέμα.
Μάλιστα η σύζυγός του, Kelly Preston, μετά τα απανωτά σκάνδαλα αποφάσισε να του ζητήσει διαζύγιο, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
 

cosmo.gr

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι