Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6/6


Κριός
21/3-20/4
Φίλε Κριέ, τα πράγματα γύρω σου αλλάζουν και αυτό γίνεται προς όφελός σου. Μην παρασύρεσαι σε βιαστικές κρίσεις, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος. Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα και μην γκρινιάζεις για το παραμικρό. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία, που μπορεί να κάνει τη ζωή σου καλύτερη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, κάποια σύννεφα δημιουργούνται σήμερα, από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Μίλα μαζί του, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις το συντομότερο δυνατόν, για το κοινό σας καλό και για να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Κι εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, μην απογοητεύεσαι, αφού θα φανεί κάτι καλό στο δρόμο σου, πολύ σύντομα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να υπάρξουν κάποιες στιγμές έντασης σήμερα, φίλε Κριέ. Καλύτερα να κρατήσεις ουδέτερη στάση και να προσπαθήσεις να μείνεις μακριά από παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σου τακτοποιούνται, μέσα από διακανονισμούς που αφορούν σε χρέη του παρελθόντος.
Ταύρος
21/4-20/5
Αγαπητέ Ταύρε, οι προσπάθειες που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα αρχίζουν να σε ανταμείβουν σιγά-σιγά και να σε ικανοποιούν στο μέγιστο βαθμό. Πολλοί άνθρωποι θα βρεθούν δίπλα σου, για να βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Ξεμπερδεύεις με κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες και όλα θα πάνε πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, ίσως να υπάρχουν κάποια πράγματα που σε ενοχλούν στη σχέση σου. Κάνε κάτι γι’ αυτά ή πάρε την απόφαση να προχωρήσεις τη ζωή σου με άλλα δεδομένα. Πάντως μην μένεις άπραγος. Όσο για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, προσπάθησε να είσαι ήρεμος και χαλαρός. Έτσι, σίγουρα κάποια νέα, αξιόλογη γνωριμία θα έρθει στη ζωή σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, είναι πολύ επικίνδυνα, καθώς οι εντάσεις και οι λογομαχίες είναι μέσα στο σημερινό πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, μπαίνουν σε μια καλή φάση και μπορείς να αρχίσεις να αισιοδοξείς. Μην πάρεις ακόμα ρίσκα, που μπορεί να σε βγάλουν από τη σειρά σου.
Δίδυμοι
21/5-21/6
Αυτή η Τετάρτη είναι μία μέρα με πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να διευθετήσεις τις περισσότερες, αγαπητέ Δίδυμε, διαφορετικά θα έχεις πολύ σύντομα πρόβλημα. Να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις με μεγάλη επιτυχία, αρκεί να μην τα χάσεις και μην πελαγοδρομήσεις. Κάποια πολύ δικά σου άτομα θα βρεθούν δίπλα σου, να βοηθήσουν την κατάσταση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, βρες τον τρόπο να ανανεώσεις τον έρωτά σου, μέσα από απλές κινήσεις που θα δώσουν χαρά και στους δυο. Μην τα περιμένεις όλα από το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, ίσως θα πρέπει να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία του φλερτ.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και, αν αποφύγεις τους εκνευρισμούς, θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε διάφορα έκτακτα ζητήματα που θα προκύψουν. Τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν καταφέρεις να συγκρατηθείς στις σπατάλες, που σου έρχεται να κάνεις.
Καρκίνος
22/6-22/7
Φίλε Καρκίνε, μπορείς σήμερα να καταφέρεις πολλά πράγματα και μάλιστα σε αυτό θα σε βοηθήσουν κάποια πολύ δικά σου πρόσωπα ή πολύ καλοί φίλοι. Η δημιουργικότητα και η ευρηματικότητά σου είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και σε κάνουν ιδιαίτερα αποτελεσματικό, σε οτιδήποτε χειριστείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να περάσεις πολύ ωραία με τον άνθρωπό σου και να ζήσετε πολύ ερωτικές στιγμές. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να την διώξεις από κοντά σου, γνωρίζοντας ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, κάποιες στιγμές μπορεί να σου προκαλέσει ένταση και νεύρα, αλλά αν ξεπεράσεις με επιτυχία αυτές τις καταστάσεις, θα ανταποκριθείς σε όλες τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα και μπορείς να διώξεις λίγο το άγχος σου.
Λέων
23/7-23/8
Αγαπητέ Λέων, κάποια αρνητικά πράγματα που θα ακούσεις σήμερα, θα σου χαλάσουν τη διάθεση, καθώς είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και η ευαισθησία σου, σου κάνει κακό. Καλύτερα να αγνοήσεις λοιπόν οτιδήποτε κακοπροαίρετο πέσει στην αντίληψη σου, αφού με τόση ενέργεια και με τις ικανότητες που διαθέτεις, τίποτα ουσιαστικά δεν μπορεί να σε βλάψει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορείς να μιλήσεις με άνεση σήμερα στο σύντροφό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, αν είσαι αδέσμευτος. Είναι μια καλή μέρα για ρομαντικές στιγμές, γεμάτες πάθος και έρωτα, αρκεί να το αποφασίσεις και να μην διστάσεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέοντα, τα πας περίφημα και, αν δείξεις εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου, θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις που θα σημειωθούν θα είναι παροδικές, γι’ αυτό μην τους δώσεις περισσότερη σημασία από όσο πρέπει. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, παρότι τα έξοδά σου παραμένουν υψηλά.
Παρθένος
24/8-22/9
Φίλε Παρθένε, έχεις αρκετή πίεση και νεύρα σήμερα, κι αυτά στέκονται εμπόδιο στο να ξεκινήσεις αυτή την Τετάρτη με αισιοδοξία. Ωστόσο, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ θετικά και αρκετά ευχάριστα γεγονότα θα σε ανακουφίσουν. Μην δίνεις σημασία σε λόγια που θα ειπωθούν πίσω από την πλάτη σου και συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, το μόνο που πρέπει να φοβάσαι σήμερα είναι η κυκλοθυμία σου, που μπορεί να σε απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μην παρασύρεσαι από την μελαγχολία σου. Εκμεταλλεύσου την αισιοδοξία του ανθρώπου που βρίσκεται δίπλα σου και πάρε θετική ενέργεια. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μην απομονώνεσαι, αλλά φρόντισε να συναντήσεις αγαπημένα σου άτομα, που σε κάνουν να περνάς όμορφα. Γ
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μπαίνουν σε μια νέα φάση, με προτάσεις που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις κι αν είναι εφικτό, τρέναρε τες όσο περισσότερο μπορείς, ώστε να απομακρυνθεί η επιρροή της Έκλειψης, που πραγματοποιήθηκε προχθές. Όσο για τα οικονομικά σου, έχεις αρχίσει και τα βάζεις σε μια αρκετά ικανοποιητική σειρά. Συνέχισε έτσι…
Ζυγός
23/9-22/10
Αγαπητέ Ζυγέ, παρότι σήμερα θέλεις να ξεμπερδεύεις με διάφορα ζητήματα, το ξέρεις ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς με όλα και να το κάνεις αποτελεσματικά. Συνεπώς, ηρέμησε και μην υπερβάλεις με τις προσπάθειές σου. Μπορείς να ξεκινήσεις με τα σημαντικά, όπως είναι κάποια οικογενειακά θέματα και μετά αξιολογείς και τα υπόλοιπα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, φρόντισε να πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και να του μιλήσεις σοβαρά για το κοινό σας μέλλον. Μην αποφεύγεις κάποιες κουβέντες μαζί του, όσο κι αν σε προβληματίζει το τι θα ακούσεις, γιατί πρέπει να γνωρίζεις τις προθέσεις και τις επιθυμίες του. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, κάνε μια κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και άφησε τους εγωισμούς στην άκρη.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, θα κληθείς να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες. Κάνε το χωρίς να εκτεθείς και κυρίως, φρόντισε να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σου για μικροπράγματα. Δεν σε συμφέρει. Τα έξοδά σου πρέπει να μπουν σε μια σειρά, για να πάψουν να σε αγχώνουν.
Σκορπιός
23/10-22/11
Αγαπητέ Σκορπιέ, ξεκινάει μία πολύ δημιουργική ημέρα για εσένα και, για να την αξιοποιήσεις αλλά και να την απολαύσεις, πρέπει να αφήσεις πίσω σου κάθε φάντασμα του παρελθόντος. Μην κάνεις πισωγυρίσματα, συγκεντρώσου και κοίτα με αισιοδοξία μπροστά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, πρέπει να κινηθείς άμεσα και να βρεις χρόνο για τη σχέση σου, καθώς φαίνεται ότι έχεις παραμελήσει τον άνθρωπό σου, με τόσα που έχεις στο μυαλό σου. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, φρόντισε να αξιοποιήσεις τη γοητεία σου κατάλληλα και δε θα χάσεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, πολλά θα αλλάξουν, αλλά πρέπει όλα να γίνουν με ωριμότητα και συγκροτημένη σκέψη. Οι συνάδελφοί σου θα είναι λίγο ανταγωνιστικοί και ίσως πρέπει να είσαι λίγο πιο συγκαταβατικός στις κουβέντες σας και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τις ανασφάλειές τους. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο, γιατί ξοδεύεις αλόγιστα κάποιες μέρες και πιέζεσαι πολύ τις υπόλοιπες.
Τοξότης
23/11-21/12
Μην απογοητευτείς σήμερα, αν δεν πάνε όλα όπως θα ήθελες, φίλε Τοξότη. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, που μπορείς ακόμα να εκμεταλλευτείς για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μην το βάζεις κάτω και μην αφήνεις να πάει χαμένος ο κόπος που έχεις καταβάλει μέχρι σήμερα. Διώξε κάθε αρνητική σκέψη και συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς...
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορεί κάποια πράγματα να μην έχουν γίνει όπως θέλεις στη σχέση σου, αλλά μια καλή συζήτηση θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς σχέση, κάνε λίγο υπομονή και τα πράγματα γρήγορα θα αλλάξουν στη ζωή σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αγαπητέ Τοξότη, σου επιφυλάσσει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις και οι στόχοι σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται άμεσα. Όσο για τα οικονομικά σου, κάποια έξοδα θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις και θα πρέπει να ανταποκριθείς με συνέπεια.
Αιγόκερως
22/12-19/1
Τα πράγματα που σε απασχολούν είναι πάρα πολλά, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα πρέπει να βάλεις μια σειρά και να τα τακτοποιήσεις ένα – ένα. Άλλωστε, η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την υλοποίηση των σχεδίων και την εξέλιξη σε καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, καλύτερα να κάνεις σήμερα πράγματα που σε ευχαριστούν και να μην φορτώνεις τον σύντροφό σου με τα άγχη σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, άρχισε να βγαίνεις με τις κατάλληλες παρέες. Οι γνωριμίες ευνοούνται, αν είσαι κι εσύ σε ετοιμότητα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά, αφού ήδη έχεις καταφέρει να επικοινωνείς αποτελεσματικά με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Μην φεύγεις από το πρόγραμμά σου, ό,τι κι αν προκύψει.
Υδροχόος
20/1-19/2
Ημέρα με πολλές ευχάριστες ειδήσεις θα είναι η σημερινή Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Μπορείς να πλησιάσεις άτομα, με τα οποία το τελευταίο διάστημα είχες παρεξηγηθεί και να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές, με ήρεμες κουβέντες. Θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος και μετά θα επιστρέψεις στην οικογένειά σου με ευχάριστη διάθεση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα πρέπει να περιορίσεις τη γκρίνια σου, για να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Μην γίνεσαι υπερβολικός σήμερα και δείξε κατανόηση στον άνθρωπό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε γεμίζει, σήμερα η ανασφάλεια που μπορεί να αισθάνεσαι μόνο κακό θα σου κάνει. Κάνε κάτι δραστικό, για να την ξεπεράσεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι εξελίξεις στη δουλειά σου θα είναι ιδιαίτερα θετικές, φίλε Υδροχόε, και θα μπορέσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σε ωφελήσουν ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, αφού τα έξοδα εξακολουθούν να αυξάνονται.
Ιχθείς
20/2,20/3
Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, και μάλιστα δεν θα είναι και η μοναδική αυτό το διάστημα. Μην κάθεσαι λοιπόν λεπτό άπραγος, και κάνε ό,τι μπορείς για να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Ευνοούνται οι συναντήσεις με άτομα κύρους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς να περάσεις καλά και να κάνεις τις συζητήσεις, που εδώ και καιρό θέλεις και όλο διστάζεις. Όλα αυτά θα βάλουν τη σχέση σου σε μια νέα φάση, πολύ ρομαντική. Αν η μοναξιά σε έχει κουράσει και έχεις πάψει πια να ελπίζεις, να ξέρεις ότι το διάστημα είναι πολύ ευνοϊκό για να συναντήσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, κινούνται στο ίδιο κλίμα, αφού πολλά θέματα που δεν προχωρούσαν, τώρα εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο και μπορείς να κάνεις πλάνα και συνεργασίες, που θα είναι στο δρόμο που επιθυμείς εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και μπορείς να ηρεμήσεις, έστω προσωρινά.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι