500 ΑΚ-47 Καλάσνικοφ ο οπλισμός των αλλοδαπών κακοποιών!

"Δεν πάει άλλο" φωνάζουν οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα που γίνονται καθημερινά θύματα των αλλοδαπών εγκληματιών που με βαρύ οπλισμό εισβάλλουν μέσα στα σπίτια και ληστεύουν, βιάζουν, δολοφονούν. Μέχρι πριν δύο χρόνια, είχαμε 15 ληστείες τομήνα, αλλά πλέον τους τελευταίους 13 μήνες, τα χτυπήματα σε τράπεζες δεν ξεπερνούν τα 30 και οι ληστές έχουν στραφεί σε σπίτια πολιτών.

Σήμερα, έχουμε κατά μέσο όρο δύο εισβολές κάθε βράδυ μόνο στην Αττική από τουλάχιστον δέκα μεγάλες και μικρές συμμορίες σκληρών αλλοδαπών κακοποιών, που ενεργούν στη λογική του «δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε…».

Η μετάλλαξη της εγκληματικότητας, σπείρει το φόβο και τον τρόμο στους πολίτες που πλέον νιώθουν ανασφάλεια ακόμα και μέσα στα ίδια τους τα σπίτια. Πλέον 5 μεγάλες συμμορίες ληστών με καλάσνικοφ και τουλάχιστον 10 μικρότερες δρουν σε όλη την Αττική.

Υπολογίζεται ότι περίπου 500 ΑΚ-47 Καλάσνικοφ βρίσκονται στα χέρια των "σκληρών" αλλοδαπών κακοποιών που δρούν αυτή την στιγμή στην Αττική. Χαρακτηριστικό είναι ότι και οι αστυνομικοί αποφεύγουν να εμπλέκονται με κακοποιούς που φέρουν βαρύ οπλισμό, καθώς ο δικός τους δεν επαρκεί για να αντιμετωπίσει τέτοιες εμπλοκές.

Πηγή defencenet.gr

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι