ΣΟΚ! Συνταγογραφούσαν βιάγκρα σε 10χρονα!


ΣΟΚ! Συνταγογραφούσαν βιάγκρα σε 10χρονα!

Τους… πρωταθλητές της συνταγογράφησης θα κληθεί πολύ σύντομα να εντοπίσει ο νέος υπουργός  καθώς οι  γιατροί υπογράφουν τόσες συνταγές που βγάζουν μάτι...

Πολύ περισσότερο, φυσικά, στους ελεγκτές της ΗΔΙΚΑ, της εταιρείας του Δημοσίου που έχει αναλάβει την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Ήδη τα ονόματα και η λίστα με τις υπό συζήτηση συνταγές έχουν συγκεντρωθεί και θα παραδοθούν στον νέο υπουργό Υγείας , ενώ στη συνέχεια –κατά τη συνήθη διαδικασία- οι γιατροί θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. 

Τι εντόπισαν –μεταξύ άλλων- οι ελεγκτές;
Παιδάκια, και κυρίως κοριτσάκια 10 και 12 ετών, να παίρνουν – μετά… μανίας, μάλιστα- φάρμακα για την ανόρθωση της σεξουαλικότητας τους, τύπου βιάγκρα!

Οι παιδικές ερωτικές συνταγές ήταν χειρόγραφες και εντοπίστηκαν μετά τη σάρωση και την ενσωμάτωση τους στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Είχαν φορτώσει σχεδόν όλες τις συνταγές στο βιβλιάριο ιερέα του χωριού!

Από τις συνταγές που σαρώθηκαν στο πλαίσιο του ελέγχου, βρέθηκε και ιερέας χωριού να λαμβάνει… ορμονοθεραπεία για να τεκνοποιήσει!

Όπως διαπιστώθηκε, οι περισσότεροι χωριανοί έσπευδαν να γράψουν τα φάρμακά τους στο βιβλιάριο του ιερωμένου!

Στην Κέρκυρα το φαρμακείο με τις περισσότερες συνταγές στην Ελλάδα

Στην Κέρκυρα εντοπίστηκε, εξάλλου, το φαρμακείο που εκτελεί τις περισσότερες συνταγές από κάθε άλλο φαρμακείο στη χώρα.

Οι ειδικοί εντόπισαν κυκλώνα που σχετιζόταν με τη γειτονική Αλβανία όπου και κατέληγαν τα φάρμακα.

Ζάκυνθος: Πάνω από 5.500 συνταγές σε χωριό… 150 κατοίκων!

Στην πολυσυζυτημένη Ζάκυνθο, τέλος, όπου χορηγούνταν και τα περισσότερα επιδόματα τυφλότητας στη χώρα, βρέθηκε γιατρός σε χωριό μόλις 150 κατοίκων να έχει κόψει από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο 5.561 συνταγές!

moriasnews

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι