Ο καύγας της Ντούβλη και της Diamond , για τα "μάτια" Έλληνα επιχειρηματία!

Τι συνέβη με τα δυο αστέρια της Sirina και παραλίγο να τα τινάξουν όλα στον αέρα στη Σαντορίνη; Ένας άντρας και το εξώφυλλο της νέας ταινίας πορνό που θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου.
Η ιστορία ξεκίνησε στην Σαντορίνη, μετά το τέλος της πρώτης μέρας των γυρισμάτων, όταν οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της παραγωγής βγήκαν για ένα ποτό. Η εκρηκτική Μαριάννα αδυνατισμένη-εδώ γελάμε πολύ- και ανανεωμένη κέρδιζε τα βλέμματα των αντρών του νησιού, που έσπευσαν για να φωτογραφηθούν μαζί της και φυσικά να της δείξουν με κάθε τρόπο τον θαυμασμό τους. Αλίμονο. Μιλάμε τώρα για κορυφαία προσωπικότητα…όχι αστεία!
Η Μαριάννα έδειξε να γοητεύεται περισσότερο από το φλερτ γνωστού επιχειρηματία που είχε βρεθεί στο νησί εκείνη την περίοδο για δουλειές και ενσωματώθηκε πολύ γρήγορα στην παρέα της Sirina. Ο επιχειρηματίας (εργένης, πολύ εμφανίσιμος και λάτρης του γυναικείου φίλου), που αρχικά είχε σε στενό μαρκάρισμα την Μαριάννα, φάνηκε πως άλλαξε προς στιγμή… οπτικό πεδίο μόλις είδε την Aleska να μπαίνει στο bar που βρισκόταν η υπόλοιπη παρέα, με ένα μίνι που διέγραφε τις τέλειες καμπύλες της. Το σίγουρο είναι πως και οι δυο τον διεκδικούσαν όλο το βράδι, η καθεμία με τον τρόπο της… Βέβαια, η κόντρα για τα μάτια του επιχειρηματία ήταν μόνο η αρχή, αφού η παρεξήγηση μεταξύ τους «φούντωσε» για τα καλά, όταν τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας και τους παρουσιάστηκε από τον Δημήτρη Σειρηνάκη το εξώφυλλο της ταινίας. Και οι 2 πορνοσταρ που γνωρίζουν καλά τι αξίζουν στο σεξ, διεκδικούσαν η καθεμία για τον εαυτό της την καλύτερη θέση στο εξώφυλλο. Η κόντρα, λοιπόν, εξελίχθηκε σε μάχη «σώμα με σώμα» για το ποια τελικά θα επικρατήσει …Τυχερέ Σειρινάκη που έχεις τόσα μεγάλα διλήματα ρε αδερφέ μου. Σε λυπάμαι στο τέλος…με τόση γκρίνια!!!
Πηγή: Sirina Tv       

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι