ΒΙΝΤΕΟ – Τσίπρας: Να πάρουν πίσω τις υπογραφές υποτέλειας Σαμαράς – Βενιζέλος

 ΒΙΝΤΕΟ – Τσίπρας: Να πάρουν πίσω τις υπογραφές υποτέλειας Σαμαράς – Βενιζέλος
Τελεσίγραφο στον Ευ. Βενιζέλο και στον Αντώνη Σαμαρά, να πάρουν πίσω τις υπογραφές τους, στέλνοντας μέχρι αύριο νέα επιστολή στους δανειστές της χώρας, έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ως προαπαιτούμενο για τη δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας με τη συμμετοχή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ την απόσυρση των όσων έχουν συμφωνήσει με την τρόικα, βάσει των οποίων χορηγείται το δεύτερο δάνειο προς τη χώρα μας.
«Ας σταματήσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να ζητούν κυβέρνηση που θαεφαρμόσει το μνημόνιο. Δε μας αφορά κάτι τέτοιο. Αν ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς έχουν ειλικρινά μετανιώσει για τις καταστροφικές τους επιλογές, του καλώ μέχρι αύριο που θα τους συναντήσω να έχουν στείλει επιστολή σε ΔΝΤ και ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις που έλαβαν σε παλαιότερη επιστολή τους ότι θα εφαρμόσουν πιστά το μνημόνιο. Αν δεν το πράξουν τους κάλω να σταματήσουν να κοροιδεύουν τον ελληνικό λαό, δεν πείθουν ούτε τους εναπομείναντες ψηφοφόρους τους».
Ο κ. Τσίπρας έκανε νέο άνοιγμα στο ΚΚΕ σημειώνοντας ότι στο τραπέζι του διαλόγου είναι προτάσεισ του κόμματος και στη Δημοκρατική Αριστερά.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι