Η αριστερά εκτρέφει την Χρυσή Αυγή

 Η αριστερά εκτρέφει την Χρυσή Αυγή
Ο κύριος Τσίπρας ήξερε, ότι από την στιγμή που θα έβαζε τους λαθρομετανάστες στην Υπατία, θα κέρδιζε της εκλογές και αυτός και η Χρυσή Αυγή.
Η αριστερά γνωρίζει πολύ καλά, ότι για να υπάρχουν ψηφοφόροι που θα την στηρίζουν, πρέπει να υπάρχουν πολλοί εξαθλιωμένοι πολλοί φτωχοί, πολλοί απάτριδες, πολλοί μετανάστες και άνεργοι.
Όσο ανεβαίνει η ανεργία τώρα, ανεβαίνουν και τα ποσοστά της αριστεράς, γι αυτό και η αριστερά υποκινεί πάντα σε παράλογες απαιτήσεις τους εργαζόμενους, γνωρίζοντας ότι αυτό θα οδηγήσει στο κλείσιμο των επιχειρήσεων.
Όσοι περισσότεροι εξαθλιωμένοι μετανάστες υπάρχουν στην Ελλάδα, τόσο περισσότερους εξαθλιωμένους θα βάζει η αριστερά υπό την προστασία της.
Όσες περισσότερες υπατίες και απεργίες πείνας από τους μουσουλμάνους οργανώνονται στην Ελλάδα, τόσο περισσότερο κερδίζει η αριστερά.
Η αριστερά δεν θέλει να υπάρχουν στην Ελλάδα ούτε νοικοκυραίοι, ούτε μεσαία τάξη, γιατί αυτοί ποτέ δεν αποτελούν δικούς της ψηφοφόρους.
Ο στόχος της αριστεράς ήταν πάντα τα άκρα, γι αυτό και όλες της οι θέσεις στο παρελθόν ήταν ακραίες.
Έτσι σήμερα η αριστερά, κατάφερε μόλις διαλύθηκε η μεσαία τάξη και εκτρέφοντας την ανασφάλεια και το χάος στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της υποστήριξης της στους μετανάστες, έσπρωξε τους υπόλοιπους Έλληνες στην Χρυσή Αυγή.
Η νύχτα έχει αξία, όταν υπάρχει και η μέρα.
Οι φτωχοί ξεχωρίζουν, όσο υπάρχουν πλούσιοι.
Οι κακοί υπάρχουν, γιατί υπάρχουν οι καλοί.
Η αριστερά για να υπάρχει, χρειάζεται την Χρυσή Αυγή.
Γι αυτό ποτέ η αριστερά δεν είπε ένα ξεκάθαρο όχι στην λαθρομετανάστευση, επειδή χωρίς τους λαθρομετανάστες δεν ανεβαίνει η ανεργία των Ελλήνων, ούτε η ανασφάλεια και αν δεν ανέβει η ανεργία και η ανασφάλεια, δεν υπάρχει ούτε αριστερά, ούτε Χρυσή Αυγή.
Ο Καζαντζάκης γράφει:
«Σιγά σιγά, χωρίς να το ‘χω διόλου συνειδητά στο νου μου, οι δυο μορφές, Χριστός κι Αντίχριστος, έσμιγαν. Δεν ήταν λοιπόν ετούτοι οι δυο, προαιώνιοι οχτροί, δεν είναι ο Εωσφόρος αντίμαχος του Θεού, μπορεί ποτέ το Κακό να μπει στην υπηρεσία του Καλού και να συνεργαστεί μαζί του; Με τον καιρό όσο μελετούσα το έργο του αντίθεου προφήτη, ανέβαινα από σκαλί σε σκαλί σε μια μυστική παράτολμη ενότητα. Το Καλό και το Κακό, έλεγα, είναι οχτροί, να το πρώτο σκαλοπάτι της μύησης. Το Καλό και το Κακό είναι συνεργάτες, αυτό είναι το δεύτερο, το πιο αψηλό σκαλοπάτι της μύησης. Το Καλό και το Κακό είναι ένα! Αυτό ‘ναι το πιο αψηλό, όπου ως τώρα μπόρεσα να φτάσω σκαλοπάτι». Εγώ λοιπόν, δεν λέω ότι η Χρυσή Αυγή είναι το κακό, ούτε ότι η αριστερά είναι το καλό, όμως τα δύο αυτά, αλληλοϋποστηρίζονται.
Χωρίς την αριστερά δεν υπάρχει Χρυσή Αυγή και χωρίς την Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει αριστερά.
Αυτά τα δύο, αλληλο-βοηθούνται!
Είναι αδέρφια. Δεν είναι εχθροί. Για να αναδειχτεί το ένα πρέπει να έχει αναδειχτεί και το άλλο.
Ο κύριος Τσίπρας ήξερε, ότι από την στιγμή που θα έβαζε τους λαθρομετανάστες στην Υπατία, θα κέρδιζε της εκλογές και αυτός και η Χρυσή Αυγή.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι