“Δέχτηκα επιθέσεις από τον Τσίπρα και τους τραμπούκους του”!

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Bήμα FM”, ο κ. Πάγκαλος σχολιάζοντας σε ειρωνικό τόνο το αποτέλεσμα των εκλογών, σημείωσε: «Μπορεί να υπάρξει μια κυβέρνηση ελληνική ή εάν θέλετε να την πω επαναστατική ή θέλετε να την πω ρηξικέλευθη, ή θέλετε να την πω καραμπουζουκλίδικη η οποία βγαίνει και λέει “ακούστε εγώ δεν γουστάρω, έχω άλλα μυαλά, άλλες απόψεις, άλλες ιδέες. 
 
Δεν δέχομαι τις συμβάσεις, δεν τις εφαρμόζω, δεν τηρώ τις υποχρεώσεις που ανέλαβα”. Κι είναι πολύ απλό να το σκεφτεί κανείς ότι τότε και οι ξένοι θα πουν, εντάξει αφού δεν τηρείτε τις αποφάσεις που υποφράψατε και μεις δεν τηρούμε τις δικές μας. ‘Αρα λεφτά δεν έχει. Δεν μιλάμε για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μιλάμε για την εκταμίευση σε μερικές εβδομάδες του ποσού που θα επιτρέψει στο ελληνικό κράτος να λειτουργεί».

Όπως ανέφερε, διατηρεί την άποψή του ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν βλαπτική για τον τόπο, ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον ίδιο τον επικεφαλής του, τον Αλέξη Τσίρπρα: «Εγώ δέχτηκα επιθέσεις από τον κ. Τσίπρα και τους τραμπούκους του, υπό την μορφή του ξυλοδαρμού. Μου πέταξαν καρέκλα, μου πέταξαν γιαούρτι και ήταν μπροστά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και καθοδηγούσαν τους τραμπούκους».

Υποστήριξε ακόμη πως ο κ. Τσίπρας μέσα στη Βουλή έλεγε «δεν θα βγαίνετε από τα σπίτια σας, ο κ. Τσίπρας έλεγε στο ΠΑΣΟΚ ότι θα φύγετε από τη χώρα νύχτα γιατί έχετε ποινικές ευθύνες, ο κ. Τσίπρας έβγαλε πρώτος αυτός αυτή την ορολογία την οποία σήμερα έχει ο κ. Καμμένος και η Χρυσή Αυγή να μας αποκαλούν δοσίλογους και μίλησε περί γερμανικής κατοχής».

Ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε τέλος και κατά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη για όχι στο νδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι