Καταγγέλλουν διευθυντή σχολείου για ναζιστική προπαγάνδα στην Ιεράπετρα Κρήτης

Την αποβολή και την πειθαρχική παραπομπή καθηγητή και μάλιστα διευθυντή σχολείου απο την Ιεράπετρα ζητά η οργάνωση των Αλληλέγγυων Πολιτών Μεραμβέλλου κατηγορώντας τον για ναζιστική προπαγάνδα και στρατολόγηση νεαρών μαθητών. Η οργάνωση εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση- καταγγελία με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν χτες στην λαϊκή αγορά του Αγίου Νικολάου όταν μέλη της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να μοιράσουν εκλογικό υλικό…

Όπως καταγγέλουν μέλη των Αλληλέγγυων που εμπόδισαν της πρωτοβουλία των Χρυσαυγιτών δέχτηκαν απειλές και προειδοποιήσεις για την σωματική ακεραιότητά τους ενώ στην ανακοίνωσή τους απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να μην στηρίξουν την Χρυσή Αυγή με την ψήφο τους, αναφέρει το prismanews.gr.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρεται:

«Μία ημέρα μετά τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην επέτειο της εκτέλεσης των 200 στη Καισαριανή την Κατοχή , οι απόγονοι των Ελληνοδοσίλογων που τότε ως κουκουλοφόροι κατέδιδαν τους πατριώτες και τους εκτελούσαν οι Γερμανοί , οι Νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής τόλμησαν να κάνουν δημόσια περιοδεία μοιράζοντας φυλλάδια, δήθεν για την προεκλογική τους εκστρατεία. στη Λαϊκή Αγορά Αγ. Νικολάου.

Σκορπώντας το δηλητήριο του φασισμού προσπαθούν να εδραιωθούν στην κοινή συνείδηση ως νόμιμη οργάνωση με ίσα πολιτικά δικαιώματα , αυτοί που σκότωσαν και σκοτώνουν λαούς, αυτοί που καταλύουν τη δημοκρατία , αυτοί που οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι έκαψαν τα χωριά μας την κατοχή.

Κανένας Δημοκράτης , καμιά Δημοκρατία δεν πρέπει να δίνει χώρο, βήμα, ψήφο , νομιμοποίηση στους σφαγείς της . Καμιά ανοχή στην εγκληματική αυτή οργάνωση που καθοδηγείται από τους Γερμανούς Νεοναζιστές και τις μυστικές υπηρεσίες . Καμιά ανοχή στο ασφαλίτικο αυτό «κόμμα».

Οι Αλληλέγγυοι Πολίτες Μεραμβέλλου σε εξόρμησή τους στη Λαϊκή Αγορά Αγ. Νικολάου την Τετάρτη 2/5/12 ενημέρωσαν τους πολίτες και εξεδίωξαν τους προερχόμενους από την Ιεράπετρα ναζιστές αυτούς, καλώντας τους Πολίτες να υπερασπίσουν την Δημοκρατία από τους φασίστες και την Πατρίδα από την νέα κατοχή των τραπεζιτών.

Η αστυνομία έκανε προσαγωγές πολιτών που μετά από διαμαρτυρίες μας αφέθησαν ελεύθεροι.

Κάνουμε δημόσια έκκληση σε όλους τους πολίτες.

-Καμία ψήφο στη Νεοναζιστική Χρυσή Αυγή , για να μη νομιμοποιηθούν στο Ελληνικό κοινοβούλιο οι μαχαιροβγάλτες των Χιτλερο- Νέο Γερμανών .

Καλούμε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου να καταγγείλει τα φαινόμενα αυτά και να μη κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα στη δημοκρατία και τον φασισμό , ανάμεσα την νομιμότητα και την εγκληματικότητα και να προστατέψει τα μέλη της από οποιαδήποτε διασύνδεση με αυτή την οργάνωση.

Καλούμε την ΕΛΜΕ Λασιθίου να αποβάλει άμεσα από τις τάξεις της τον γνωστό «συνάδελφό» τους Χρυσαυγίτη και δ/ντή του νυχτερινού ΕΠΑΛ της Ιεράπετρας που κάνει ανοικτή προπαγάνδα υπέρ των ναζιστικών ιδεών και οργανώνει νέους που δυστυχώς δεν γνωρίζουν τι έκαναν οι Γερμανοί στους παππούδες τους, σε παραβατικές ομάδες με συνθήματα , σε ασκήσεις με ναζιστικούς χαιρετισμούς και δημόσιες επιθέσεις .

Καλούμε την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να κινήσει την πειθαρχική διαδικασία για την αφαίρεση της θέσης του.

Τέλος καταγγέλλουμε ότι μέλη των αλληλέγγυων δέχτηκαν απειλές και προειδοποιήσεις για την σωματική ακεραιότητά τους από τους Χρυσαυγίτες με τρόπο που παρέπεμπαν σε τρομοκρατική ενέργεια .

Οι Ναζιστές στην Κρήτη θα έρχονται μόνο με αλεξίπτωτα..

Ο Ναζισμός δεν είναι πολιτική δράση, είναι εγκληματική οργάνωση.»

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι