Ζώδια & Πανσέληνος Μάιος 2012 by F’Ariel

Ξωτικούλια μου, έφτασε μια ακόμα Πανσέληνος στις 6 Μάιου, για να επαναφέρει το χάος ξανά στη ζωή μας! Το φεγγάρι αυτό θα είναι τόσο σκοτεινό, τόσο υποχθόνιο, γεμάτο πάθη, εντάσεις, ερωτισμό…!

Οι ανθρώπινες συμπεριφορές στο απόλυτο του παραλογισμού και το δηλητήριο θα στάξει σε αρκετές περιπτώσεις.. Το λένε Super Moon και ...... όσο ωραία και αν ακούγεται, φέρνει ακραία καιρικά φαινόμενα, καταστροφές και καταποντισμούς!

Πάθη από το παρελθόν ξυπνούν, μυστικές συναντήσεις προκύπτουν, αποκαλύψεις και ψέματα παντού. Μέχρι τις 10 Μαΐου θα είναι έντονο, αλλά ίσως να διαρκέσει πολύ περισσότερο.


Κριός
Το φεγγάρι αυτό θα αγγίξει την ερωτική πλευρά σας σε σημείο που ούτε καν το φαντάζεστε! Το μυαλό σας θα είναι συνέχεια στο σεξ, στο φλερτ και σε πολύ wild καταστάσεις. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, τις ημέρες αυτές θα βρείτε τον τρόπο να το κάνετε δικό σας, μιας που η κούτρα σας, θα κατεβάσει τεχνάσματα όλων των ειδών, αρκεί να πετύχετε το σκοπό σας. Θα τα καταφέρετε στο τέλος και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα!

Ταύρος
Δύσκολη η δική σας η περίπτωση, μιας που θα βγουν στην επιφάνεια όλα σας τα σκοτεινά στοιχεία και οτιδήποτε έχετε φτιάξει ως σήμερα, ξαφνικά θα βρεθεί υπό διάλυση! Προστατέψτε τα ένοχα μυστικά σας και τον εαυτό σας βασικά, από τις εκρηκτικές συμπεριφορές και τον παραλογισμό. Θα τα βάλετε με τη σχέση σας, όλα θα σας ενοχλούν και το αντίο θα καρφωθεί στον εγκέφαλο και ο χωρισμός ίσως να πέσει στο τραπέζι. Το νου σας, φεγγάρι είναι αυτό θα περάσει…

Δίδυμος

Η πανσέληνος του Μάη θα σας ρίξει με τα μούτρα στη δουλειά. Ξαφνικά θα βγει ο άλλος σας εαυτός, ο αγωνιστής, που θα θελήσει να σαρώσει τα πάντα! Τσίτα τα γκάζια για ακόμα μια φορά, καθόλου χρόνος για αγάπες και λουλούδια και ο ανταγωνισμός στο φουλ! Προσέξτε τι τρώτε και τι φοράτε, γιατί ακόμα δε καλοκαίριασε και το κρύωμα αρκετοί δε το γλιτώνετε. Μπορεί το φεγγάρι να σας έχει έτσι μέχρι τις 10 Μάη, αλλά εσείς θα κρατήσετε τους ίδιους ρυθμούς όλες τις ημέρες…

Καρκίνος
Τις ημέρες αυτές, ενώ ο κόσμος όλος θα καίγεται, εσείς θα ξανά βρείτε τους ρυθμούς σας και θα ανεβείτε για ακόμα μια φορά στο ροζ το συννεφάκι σας, θα ονειρευτείτε, θα αγαπήσετε, θα εμπνευστείτε και θα δείτε τη ζωή με άλλο μάτι. Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα δε τα γλιτώνετε, αλλά θα τη πείτε τη κουβέντα, «τι στο καλό..» και θα κάνετε το κομμάτι σας. Λεφτά θα έρθουν από το πουθενά και θα χαρείτε απίστευτα. Μη το βάζετε κάτω με τίποτα!

Λέων
Θα σας τη δώσει κατά κούτελα και θα βγάλετε το λιοντάρι από μέσα σας και όποιον πάρει ο χάρος! Θα τα βάλετε με την οικογένειά σας ή με το σύντροφό σας και θα το παίξετε κάπως αφεντικό, αλλά θα τη φάτε τη πόρτα ξαφνικά και θα γίνει το έλα να δεις! Μη σκέφτεστε απαισιόδοξα και μη φαντάζεστε πράγματα που μόνο στις ταινίες υπάρχουν. Δείτε τη πραγματικότητα και απολαύστε το σήμερα. Κάτι θα σκάσει από το παρελθόν που θα σας αναστατώσει αρκετά!

Παρθένος

Το μυαλό σας θα είναι συνέχεια στη δουλειά και πώς να την οργανώσετε καλύτερα! Τίποτα άλλο δε θα σας απασχολήσει και το φεγγάρι θα σας κάνει πιο μυστήριους, πιο παράξενους και πιο σχολαστικούς. Εν ολίγοις θα κάνετε τα νεύρα όλου του κόσμου γύρω σας, τσατάλια! Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί θα στάζουν δηλητήριο και όχι μόνο θα πληγώσετε τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά μπορεί να σας πουν το αντίο, έτσι ξαφνικά!

Ζυγός
Τέρμα οι απολαύσεις και η μεγάλη ζωή! Το φεγγάρι θα ξεπροβάλει τα χρέη σας, τους λογαριασμούς και οτιδήποτε αφορά οικονομικά ζητήματα. Τίποτα δε θα μπορέσετε να κρύψετε κάτω από το χαλί και το μήνα Μάιο γενικά θα πρέπει να πληρώσετε τα περισσότερα. Στρίμωγμα τρελό έρχεται για εσάς, τέρμα τα γλέντια και οι χαρές και σκληρή δουλειά. Αν κάποιος σας την έχει κάνει πισώπλατα, σίγουρα θα το ανακαλύψετε και η απογοήτευση θα είναι μεγάλη!

Σκορπιός

Ο πολύ σκοτεινός εαυτός σας θα κάνει κούκου τις ημέρες αυτές και κανείς μα κανείς δε θα καταφέρει να σας καταλάβει. Λίγο τα ένοχα μυστικά σας, λίγο τα πάθη σας, λίγο οι ζήλιες σας και λίγο η εκδίκηση που τόσο σας αρέσει, θα παίξουν μπάλα τις ημέρες αυτές και θα κάνετε τον κόσμο σας άνω κάτω! Κανείς και τίποτα δε θα σας συγκρατήσει, ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο και εσείς συνέχεια θα ζητάτε να σας ικανοποιήσουν!

Τοξότης

Το φεγγάρι θα σας στριμώξει, μέσα σε ένα δωμάτιο και δε θα θελήσετε να βγείτε από εκεί μέσα, εάν δε βρείτε τις απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν. Οι περισσότεροι θα μελαγχολήσετε και η απαισιοδοξία θα παίξει τρελά! Θέλετε να κάνετε τόσα πράγματα για τον εαυτό σας και νιώθετε ότι όλα σας σταματούν, εμπόδια παντού και ο κόσμος εναντίον σας. Μια παραίσθηση είναι, για αυτό ανασκουμπωθείτε, φανταστείτε, δημιουργήστε! Καλοκαίρι έρχεται…

Αιγόκερως
Θα είστε πολύ κοινωνικοί στα καλά καθούμενα και πολλές νέες γνωριμίες θα προκύψουν για όλους εσάς! Άλλες θα είναι φιλικές, άλλες ερωτικές και άλλες επαγγελματικές. Σε όλες τις περιπτώσεις, θα διατηρήσετε τη παγοκολόνα που διατηρείτε μέσα σας και δε θα αφήσετε να σας πλησιάσουν και πολύ! Ακόμα και μέσω του internet θα εξαπλωθείτε και οι κουβέντες και τα παιχνίδια θα πάνε σύννεφο! Αλλαγές έρχονται που ούτε καν τις φανταζόσασταν!

Υδροχόος

Σκληρός μήνας και πολύ μαστίγωμα θα πέσει παρέα με το φεγγάρι! Θα σκάσει μύτη ο πολύ σκληρός εαυτός σας, αλλαγές θα κάνετε και θα πάρετε αποφάσεις που σε πολλούς ίσως να μην αρέσουν, αλλά έτσι είστε εσείς. Οι καυγάδες θα πάνε σύννεφο, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Προσέξτε πολύ τον κόσμο που συναναστρέφεστε γιατί ίσως σας μαγέψουν, ίσως σας παραπλανήσουν, ίσως σας παρασύρουν και δεν είστε για τέτοια, εποχές που είναι!

Ιχθύες

Θα βγει ο Σπίλμπεργκ από μέσα σας και θα δημιουργήσετε πάλι! Ο κόσμος γύρω σας καταρρέει και εσείς μέσα στη τρελή χαρά..!? Βασικά η φαντασία στο φουλ, ο ερωτισμός σε καλά επίπεδα και το φευγάτο σε πρώτο πλάνο! Όσο το φεγγάρι θα στέλνει τα σήματά του, άλλο τόσο εσείς θα θελήσετε να αφοσιωθείτε στο σύντροφό σας, στις συνήθειές σας, ή ακόμα στη δουλειά σας, που σίγουρα είναι μέσα στα όρια του καλλιτεχνικού ρεπερτορίου. Σίγουρα θα κάνετε θαύματα για ακόμα μια φορά!

magicfariel@gmail.com

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι