13χρονο παιδί ξυλοκοπήθηκε και πετάχτηκε στα σκουπίδια από αλλοδαπό επειδή αντιστάθηκε στον βιασμό της!

3w1atchit.gr.jpg
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού μιας ανήλικης την οποία οι δράστες πέταξαν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, μέσα σε άλλες σακούλες σκουπιδιών, στην οδό Ανθείας στη Πάτρα, πριν από λίγες μέρες.
Ώρα 11 το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης, όταν κοντά στο ύψος στην Ακτή Δυμαίων, περαστικοί έμειναν με το στόμα ανοικτό ακούγοντας το θόρυβο από απότομο φρενάρισμα ενός αυτοκινήτου σκούρου χρώματος που…
εκινείτο με αυξημένη ταχύτητα στο ρεύμα ανόδου.
Το όχημα σταμάτησε απότομα μπροστά από τους κάδους απορριμμάτων και οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν τους επιβάτες του να πετούν κάτι έξω από την πόρτα του συνοδηγού και στη συνέχεια ο οδηγός να κλείνει με δύναμη την πόρτα και να ξαναφεύγει. Φυσικά όλοι πίστεψαν ότι μάλλον θα ήταν κάποιος αγενής που αδιαφορώντας για τη φασαρία που προκαλούσε σε ώρα κοινής ησυχίας, απλώς πέταξε μια σακούλα απορριμμάτων δίπλα στους κάδους.
Όταν όμως το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε από το σημείο, όσοι είχαν παραμείνει διέκριναν μες το σκοτάδι κάτι να κινείται ακριβώς δίπλα απ’ τον κάδο. Και όταν πλησίασαν έμειναν έκπληκτοι διαπιστώνοντας ότι αυτό το «κάτι» δεν ήταν παρά μία… νεαρή γυναίκα! Έσπευσαν να τη συνεφέρουν και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για μία… ανήλικη η οποία έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα και ήταν αυτή που οι επιβάτες του οχήματος είχαν… πετάξει (σαν σακούλα απορριμμάτων) στο σημείο των κάδων απορριμμάτων!
Οπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Κόσμος» της Πάτρας, της πρόσφεραν νερό και αφού κατάφεραν να επανακτήσει τις αισθήσεις της την οδήγησαν στο σπίτι της που βρισκόταν στην περιοχή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ανήλικη γνώριζε τον δράστη. Και επρόκειτο για νεαρό αλλοδαπό (Ρουμάνο στην καταγωγή) τον οποίο λέγεται πως είχε γνωρίσει μέσω του facebook. Στην αρχή έστελναν μηνύματα ο ένας στον άλλον και μετά άρχισαν τις συνομιλίες.
Την πίεζε να συνευρεθούν ερωτικά
Πολύ γρήγορα ξεκίνησαν και οι μεταξύ τους συναντήσεις, με τη διαφορά όμως ότι η ανήλικη δεν ήθελε τίποτε παραπάνω από μία απλή φιλία.
Σε αντίθεση με τον αλλοδαπό ο οποίος άρχισε να την υποδέχεται στο σπίτι φίλων του και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να την πείσει να συνευρεθούν ερωτικά. Η ίδια ήταν ανένδοτη, μέχρι που εκείνο το βράδυ ο νεαρός θόλωσε και της επιτέθηκε ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο με φίλους.
Πάντως, στην ασφάλεια δεν έχει γίνει ακόμα καταγγελία, ίσως υπό το φόβο της ανήλικης για περισσότερα μπλεξίματα. Δεν αποκλείεται ωστόσο πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι