Ο παγκόσμιος σεξουαλικός Άτλας και... οι πρωτιές της Ελλάδας!!

Τον παγκόσμιο σεξουαλικό Άτλα παρουσίασε η εφημερίδα «Sun» και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα που παρουσιάζεται μάλιστα σε δύο περιπτώσεις. Το θέμα δημιουργήθηκε μέσα από μεγάλες έρευνες που έχουν γίνει για το σεξ. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές η χώρα μας είναι η πιο ερεθιστική στον πλανήτη, αυτή δηλαδή που προκαλεί τη μεγαλύτερη τάση για σεξ. Υπάρχει και ειδικότερη αναφορά και μιλάει για τη Μύκονο που είναι η « παγκόσμια παιδική χαρά των ενηλίκων».
Πέραν τις Ελλάδας υπάρχουν και άλλα εντυπωσιακά στοιχεία. Οι γυναίκες της Νέας Ζηλανδίας είναι οι πιο διαθέσιμες καθώς στη ζωή τους έχουν μέσο όρο εραστών 20,6 το μεγαλύτερο στον πλανήτη. Από την άλλη οι Αυστριακοί με 29,3 ερωμένες είναι οι πιο ενεργοί. Οι χειρότεροι εραστές στον κόσμο είναι οι Γερμανοί και μάλιστα ο κυριότερος λόγος είναι ότι μυρίζουν ενώ οι καλύτεροι θεωρούνται οι Ισπανοί. Στην Ταϊλάνδη το σεξ διαρκεί λιγότερο από κάθε άλλη χώρα με μέσο όρο δέκα λεπτά. Η Βραζιλία με 30 λεπτά έχει τον μεγαλύτερο μέσο όρο. Οι γυναίκες στην Αυστραλία έχουν τα μεγαλύτερη στήθη ενώ η Ινδία έχει το ρεκόρ για τηλεφωνήματα σε ερωτικές γραμμές. Η Γαλλία είναι η «βασίλισσα» της πεολειχίας και αιδοιολειχίας αλλά και των οργίων αφού σε έρευνα το 41% δήλωσε ότι έχει πάρει μέρος.
Το μεγαλύτερο όργιο στον κόσμο έχει γίνει στην Ιαπωνία καθώς πήραν μέρος 500 άτομα ενώ η ίδια χώρα έχει τα πιο περίεργα φετίχ. Η κοιλάδα του Σαν Φερνάντο στην Καλιφόρνια είναι το μέρος που κυριαρχεί στην πορνογραφία. Το 90% των ταινιών πορνό που γυρίζονται στις ΗΠΑ προέρχονται από εκεί. Το Σαν Φρανσίσκο έχει τα περισσότερα μαγαζιά με σαδομαζοχιστικά όργανα ενώ το Τελ Αβίβ στο Ισραήλ είναι η πόλη με τους περισσότερους οίκους ανοχής. Έχει 250. Το μεγαλύτερο κέντρο γυμνιστών βρίσκεται στο Γαλλία και ονομάζεται Καπ ντ'Αγκντέ. Ρεκόρ έχει η μικτή πόλη Απμίνστερ στην Αγγλία που οι κάτοικοι τις ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα απ' κάθε άλλον στον πλανήτη για ερωτικά βοηθήματα και ταινίες πορνό.
crazygreekblogger

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι